Ahojte. Kúpila som v Reservede šaty, ktoré som sa ale rozhodla vrátiť. Odniesla som ich na predajňu a pani predavačka vyklikala storno, a kázala mi priložiť platobnú kartu k terminálu, vraj sa mi takto vrátia peniaze späť. Bolo to ešte v sobotu a peniaze na karte nemám. Neviete ako to funguje a koľko to cca trvá? Myslela som si, že rovnako ako pri platbe kartou, že naskočia hneď🙂 ďakujem za radu ak máte skúsenosť.
nie hneď, niekoľko dní, rovnako to majú aj v tchibo. ja by som počkala a až koncom týždňa kontaktovala reserved
individualne, eaz hned inokedy aj 2-3 dni
dala by som tomu minimálne týždeň čas. do 14 dní by ti mali prísť peniaze určite.
Z Hornbachu mi sli peniaze dva tyzdne, ale dosli
Maximalne do 14 dni ale zvycajne to je 2-3 pracovne dni zalezi od toho ako casto robi obchodnik uzavierku terminalu
Aj mne tak vracali v planeo... Neviem ako dlho to trvalo, ale nebolo to hned v ten den ani na druhy...
Pozri si pohyby na karte či to tam už nemáš ako "rezerváciu/nezaúčtované" a skutočne sa zaúčtuje až neskôr
tiez mam s takymto vratenim peniazi zo sportissima - prisli na kartu o 2-3 dni ako pisu dievcata vyssie.
ako ti pise
@maranco - velmi vela ludi chaosi, ze peniaze nemaju, lebo im o tom nepride avizo o pohybe - avsak tieto transakcie ich nemaju. treba pozerat priamo pohyby na karte a do 7 dni sa to zvykne objavit.
Mne trvalo 5 dní, kým mi takýmto spôsobom nabehli peniaze. V piatok boli vrátené, a v stredu cinkli na účet. Predajňa Jysk, ja mam Tatrabanku.Tiež som si myslela, ze takýmto spôsobom to budem mat hneď.
aj mne sa to stalo, tiež v Reserved, chvíľku im to trvalo / 3 dni/ a potom prišli...
Na kartu mi vratili peniaze z Pepco, trvalo to cca 5 dni (bol tam aj víkend). Spomínali, ze do týždňa by to malo prist.
Mne stale daju potvrdenku o vrateni a ze do 10dni budi naspat, vzdy boli skor
Musia ti dat aj blok-vratku k tomu.
trvá to podľa rýchlosti spracovania platieb bankou, zvyčajne 2-3 dni. Raz ma upozorňovali v obchode ze to môže byť 14 dní 🤷🏽♀️