Vrátenie daní z Rakúska

majuskakrellova
8. jún 2024

Dobry den, prosim vas je tu niekto, kto ziadal o vratenie dani z rakuska? Oplati sa mi to obec podavat ked mam odrobenych az 10mesiacov z roka? Mam 3 deti ak to pri ziadosti zavazi.

tehulka2011
8. jún 2024

mala si aj nejake prijmy na SK? Poberala si Familienbonus, Pendlerpauschale mesacne?

majuskakrellova
autor
8. jún 2024

@tehulka2011 nie prijem zo slovenska som nemala a pridavky som brala mesacne

tehulka2011
8. jún 2024

@majuskakrellova nemyslela som pridavky, ale nevadi, podla mna sa ti to isto oplati

engel76
8. jún 2024

@majuskakrellova mas finanzonline pristup? Ak nie, poziadaj o pristup formularom FON1 a ak ano vypln udaje a dat si predvypocet. Mala si pendlerpauschale a familienbonus + u zamestnavatela?

vroni
8. jún 2024

Oplatí. Bez diskusie. Ak si mala Familienbonus +, musíš ho znovu doložiť v ročnom zúčtovaní, ak si ho nemala, uplatnis si ho. Plus Pendlerpauschale, dvojité vedenie domácnosti, náklady za lekára....

johnwick
21. júl 2024

Zdravím
Prepáčte môžte mi poradiť prosím vás ?
Jedna sa Oto že som si vrátil dane z rakúska ale cez neoverenú agentúru
Je možné že prídu peniaze na ich účet a mna okradnú ??
Podpísal som splnomocnenie na ich meno v piatok a dufam že nespravil chybu
Dakujem

engel76
21. júl 2024

@johnwick co bolo v splnomocneni? Len, ze maju urobit rocne zuctovanie/danove priznanie?
Uviedol si im svoje cislo bankoveho uctu?
Poziadaj cez formular Fon1 pristup na finanzonline a budes mas pristup na svoj ucet, kde uvidis, kedy priznanie podali a aky bankovy ucet je tam v udajoch ulozeny prip. dopln svoj.