Vráatenie peňazí z ticketportalu

21. jún 2022

Ahojte, jedze uz tretikrat zrusili thomas anders koncert, a uz fakt stacilo. Aj teraz 2 dni pred koncertom a uz sme zarezervovali ubytko kedz enie sme z BA, chceli by sme, aby nam vratili z ticketportalu peniate. Da sa podla vas? Dakujrm

lienka.7
21. jún 2022

Za co? Za ubytko? to asi ťažko. Za lístky vratia. Dohde ti mail, tam budeš mat napísané ako postupovať. Chcú cu., doklad o úhrade a pod.

pukina
21. jún 2022

Ak zrusia koncert, pride ti len oznam o vrateni penazi, ak len posunu termin, mozes poziadat o vratenie cez odkaz v maili v ktorom to oznamili. Dokladovat nemusis nic. Storno ubytka ti urcite nepreplatia

stefi_k
21. jún 2022

V infe o preloženi alebo zeušeni maš postup ako vratit listky a do kedy sa daju vratiť.

martinka354
21. jún 2022

Ahoj,no ak myslíš vrátiť vstupenky, tak sa dá si myslím, ja som teraz vracala vstupenky na Hansa Zimmera, ktorého presunuli až na budúci rok na jún, na stránke bolo,že sa môžu vrátiť vstupenky do 14.7.,to som išla cez môj účet ticketportal, dala som refund vstupeniek, vstupenky som im poslala naspäť poštou, a prišlo mi na mail, že mi vrátia platbu v zákonnej lehote,len neviem koľko to bude trvať, tak som zvedavá

terina25
24. apr 2023

@martinka354 ahoj. Chcem sa spytat ako dlho si cakala na peniaze za vstupenky. Tiez cakame a nic

adka33
8. dec 2023

Dobrý deň, chcem sa spýtať,aj ste sa dostali k peniazom za zrušený koncert Thomasa Andersa? Lebo my nie, odkázali nás na usporiadateľa a ten s nami nekomunikuje 😡

kamatopo
8. dec 2023

Aj my sme mali teraz možnosť vrátiť lístky z presunutého koncertu na iné miesto. Všetko bolo v pokynoch.