Mate niekto skusenosti s chlapikmi, co zvonia pri dverach a tvrdia, ze idu skontrolovat Vase udaje, ze potrebuju len karticky poistenca, lebo ze od noveho roka budu v unione akesi euro prispevky a tak bude vela veci vyhodnejsich cez union ako inde? Dnes u nas zvonili (vraj dva tyzdne dozadu bol u nas nejaky ich kolega - no, neviem, dementna nie som, ale on ma presviedcal o opaku) a ze s nami vyplnal tlacivo. Tak ze uz len potrebuje skontorlovat udaje. Trochu mi to pripadalo, ako ze si len idu overit nase udaje a na drzovku nas vopchaju do unionu. Nezazili ste to niekto z vas? Neviem, co si mam o tom mysliet.
@rainbow0508 takto u nas "operuju" zlodeji...jeden ta cimsi zabavi, v tvojom pripade "kontrolou karticky" a druhy ta okradne. Jednoducho NIKOHO NEPUSTAJ DO BYTU. Zabuchni im pred nosom dvere a je vybavene.
tiež mi to zaváňa zlodejinou. ja pokiaľ viem, tak Union nemá ľudí v teréne. ak niečo potrebujú overiť, pošlú list, alebo volajú. tak dúfam, že ste ok a nič nezmizlo.
@rainbow0508 vypytat obcianske a nahlasit do Unionu
@rainbow0508 nepušťaj do bytu a ja osobne by som si zavolala do unionu a opytala sa ich na to či niekoho vyslali -
ja idem dnes volať za magio, chodia po dedine dvaja chlapi a ponukaju magio za 11e čo sa mi zda diven lebo magio mame a viem ake su ceny ale že toto je nejaka novinka tak idem akorát volať a opytať sa ich na to či vedie o tom že niekto takyto chodi po domoch ak nie tak volam na obecak a im to poviem a nech oni rieši -pár krát sa stalo že vyhlasili že chodia podvodnici po domoch btedy to bola elektrika aby ludia nepušťali a tak som zvedava čo sa ja dozviem.
ale uričte by som si to overila však ta firma ak niekoho vyšle musi o tom mať informácie !!!!!!!!!
davajte na seba pozor 🙂 cmuk
@rainbow0508 ahoj, tak minule zvonili aj u nás, ale boli to dve baby a tvrdili, že sa chcú len porozprávať o výhodách prestupu k nim do Unionu...bol doma môj manžel...a keď mu povedali naučenú repliku, tak chcel od nich preukazy, potom, že kto ich k nám do vchodu pustil (máme domáceho vrátnika a uzamykateľnú mrežu na guľu...) a nakoniec ich osobne odviedol von...a nie som paranoik, ale o dva dni sme mali pokazené zamykanie na mrežových dverách...nedali sa zamknúť...skrátka, poslať ich kade ľahšie a najlepšie ani neotvárať, keď nemáte bezpečnostnú reztiazku na dverách...a navyše, ak budem chcieť, tak si zmením poisťovňu sama...nedávať žiadne údaje a nič nepodpisovať...
PS:...moji rodičia, ak niekto u nich zvoní pri bránke a nevedia o koho ide, preventívne pustia psa😉...a moja mama (už dôchodkyňa...) minule "legitimovala aj vodára"-nepoznala ho, lebo zastupoval svojho kolegu...ľudia by mali byť opatrní viac, lebo prídu aj o to málo, čo majú...
@ivett1 Dovnutra nepustam urcite nikoho...ani susedov 🙂
@rainbow0508 no, tak to ja susedku púšťam, keďže je to aj moja kamoška...😉
@rainbow0508 vyrazit s nimi dvere 😀 to je drzost hrubeho zrna,nehorazna.
@rainbow0508 nie, ale mala si si vypytat ich OP na kontrolu ich udajov, zapamatat si mena a okamzite volat policajtov