Dobry den , prosim vas potrebujem vediet odpived na moju otazku . Nutne si potrebujem dat peniaze na ucet (jedna sa o tatrabanku) a tak by som chcela ist zajtra do TB , vedia mi ich dat na ucet ked mam 16 a bez sprievodcu zakonneho zastupcu ?
kedze mas OP malo by to ist, ak to teda nie je vyrazne vacsia suma pri ktorej sa pytaju na povod penazi - tam by potom asi bolo potrebne toho zakonneho zastupcu mat pri sebe. A potom ako pise
@veronikaszabova - cez vkladomat si to vloz
@veronikaszabova len ze ide o to ja som si urobila ucet cez appku a teda nemam kartu
@kaktusik007 to je super a neviete presnejsie o aku vyssiu sumu penazi by tak islo ? Potrebujem vlozit minimalne 200-300 €
200 - 300 eur nie je obrovska suma... ved im zavolaj na infolinku a zistis - vytukaj *1100
a spoji ta
A ako platíš keď nemáš kartu? Veď máš určite minimálne digitálnu a väčšina bankomatov už funguje aj bez plastovej karty
@kaktusik007 dobre dakujem velmi pekne
@janai1 no ja som este neplatila vobec , len dnes som si stiahla tu appku a potrebovala som info o tom co a ako
Dobry den , len pre info bola som v tej TB mam vsetko spravene tak ako som chcela , kartu aj peniaze vsetko mam uz vyriesene . Dakujem krasne za odpovede a rady 😊 .
Vloz si to cez vkladomat