Viete mi poradiť dobrú poistku pre dieťaťko?

1lussy1
3. okt 2011

ahojte viete mi poradiť dobrú poistku pre dieťaťko?Ale asi by sme chceli takú bez šetrenia 🙂

jankas87
3. okt 2011

ahoj, ja mam v alianze farbicku je to celkom ok mesacne platim 20 eur a poistenie v zahranicii je uz v tom. Ja by som odporucala v alianze tam mam obidve dcerky poistene 🙂

bibap
3. okt 2011

ahoj, ja mam cez svokru poistku namieru z ING, je to super, mala je komplet kryta

1lussy1
autor
3. okt 2011

@bibap a kolko platíš mesačne?

mafia102
3. okt 2011

Ja mam tiez v Alianzi Farbicku a som spokojna a da sa aj bez setrenia dat. Dokonca sa tam da aj celu poistku zaplatit naraz, budes mat malu poistenu a este sa ti to aj nakoniec vsetko vrati.

bibap
3. okt 2011

@1lussy1 30 eur

cucu2
13. okt 2011

@1lussy1 ja som asi pred 3 mesiacmi uzatvarala len urazovu poistku bez setrenia v Allianzi. Platim 30 Eur polrocne, cize cca 5 Eur za mesiac.

1lussy1
autor
14. okt 2011

@cucu2 no aj ja by som chcela iba niečo také.A čo je tam všetko v tom zahrnuté?

andreah25
14. okt 2011

Ahoj, my máme Kooperativu za 16 eur mesačne, malý je aj poistený (vrátane bežnej úrazovky) a aj sa mu šetrí. Volá sa to ,,venové poistenie". Vo veku jeho 18 rokov mu ju už nebudeme platiť, ale on dostane vyplatené peniaze až v 25 rokoch (teda až keď bude mať rozum a peniaze nerozfláka 🙂 ). Samozrejme za celé obdobie sa mu peniaze úročia.

ani3012
14. okt 2011

super poistka ! Super poistka !
Nevychvaľujte niečo,čo len platíte...napíšte radšej tie,čo ste mali nejakú poistnú udalosť ,či vám vyplatili to čo vám sľúbili pri zakladaní poistky..... 😉

katy1979
14. okt 2011

my mame ING aj ked to je jedno v podstate. mali sme poistnu udalost. vyplatene sme dostali. stacilo dolozit lekarsku spravu a vypisane tlacivo od potvrdene lekarom. jednalo sa o zlomeninu nohy. detto poistka zo skolky nam bola vyplatena kedze sa to stalo v skolke.
ono je v podstate jedno aku poistovnu si vyberies. ked to je poistovna ktora je na trhu niekolko rokov a ma svoje meno. a je jedno ci je to allianz, ing, generali ci union.

nibiru
14. okt 2011

ja som teraz pozerala prospekt čsob je tam poistenie za 7eur mesacne je to poistenie urazove aj s mnasledkami+pri dopravnych nehodach nemate niektora skusenost?

katy1979
14. okt 2011

@nibiru pozri sa co vsetko kryje a podla toho sa rozhodni

chavele
14. okt 2011

Poistovat deti, okrem poistenia do zahranicia, nema ziaden vyznam. Za peniaze, ktore by ste zaplatili za poistenie deti, radsej dopoistite zivitela rodiny. V pripade, ze by sa mu nieco stalo, su to daleko efektivnejsie investovane peniaze ako tych par euro, co Vam poistovna da, ked si dieta zlomi ruku/nohu.

cucu2
19. okt 2011

@1lussy1 musim sa pozriet a napisem ti. 🙂 . Dokonca sme ju aj teraz vyuzili.

memaja
19. okt 2011

Trojročného mám v Generali - tam platím 16,60/mes. a trojmesačného mám v kooperative za 15,90/mes. Ale páči sa mi názor chavele - aj ja nad tým porozmýšľam.

anavila
20. okt 2011

@katy1979 no ja mam skusenost velmi zlu s ING... je tam poistena segra (ma 26rokov) a zlomila si ruku....tolko papierovačiek okolo toho a nakoniec jej ani nic nezaplatili a to sa odvolala a nic nepomohlo...a jasne ze mala urazovku ale oni zhodnotili ze to niesu trvale nasledky ci co...viac ako rok sa to tahalo a nic z toho aj tak !!! ja deti poiestene nemam a neviem ci dat alebo nie...mam v tom dilemu prave kvoli tomu sestrinmu pripadu....

ainik1
20. okt 2011

ja dceru poistovat nebudem,nepotrebujem zarabat na jej urazoch...radsej sme jej zalozili stavebne sporenie,z toho moze mat peniaze v podstate kedykolvek,nemienim niekam pchat prachy a cakat na ne potom 20-25 rokov.A navyse,ked si to vsetko poratate,za tych x rokov co tam setrite nedostanete vobec nic navyse,ziadne uroky,takze dakujem....setrim jej inak,ked bude treba,peniaze bude mat k dispozicii.Ja aj manzel zivotnu poistku mame,keby sa s nami cosi stalo podedi....Ale hlavny dovod pre nas bol to co som napisala v prvej vete.
Samozrejme,ked cestujeme do zahranicia,davam si poistit vsetko co sa da.

stania81
24. okt 2012

Allianz ....Farbička ....Jednoznačne 🙂

mamavera
24. okt 2012

@ainik1 poistenie nie je o zarábaní na úrazoch detí, je to o tom, že sa môže v živote dieťaťa stať niečo veľmi smutné, keď bude musieť byť týždne, mesiace v nemocnici, ak je to malé dieťa, tak jeden s rodičov s ním. takže príjem bude len jeden, ale výdavky oveľa vyššie. Pár týždňov sa to dá vydržať, ale niekedy to trvá mesiace a keď si rodina trochu vydýchne, tak sa to opakuje...vtedy je dobré každé euro na zaplatenie nadštandartnej izby, alebo len benzínu na návštevy v nemocnici. Nevyznám sa v tom, neviem, či je možné poistiť rodiča pre prípad dlhodobej choroby jeho dieťaťa. Preto mám deti poistené.