Ahojte, potrebovala by som pozicku pre nezamestnanych, na nete som nasla vela, no bojim sa, ze je tam nejaky podvod, najviac sa mi pozdaval Zltymelon.sk , ma snim niekto skusenost? Vedela by som to mesacne splacat na 100%, za rady dakujem
to bude zas len nejaka ta nebankovaka, ktora ta moze akurat tak este viac polozit. nad takymito ponukami by som rozhodne ani nepremyslala, radsej sa velmi rychlo zamestnaj a vsetko sa postupne upravi
No pokial by to bolo tak, ako som sa docitala, ze by som pri pozicke 900e splatila za 2 roky 965, tak by som to brala hned, len sa radsej opytam tu, ci stym niekto nema skusenost
Ahojte co viem Zlty melon funguje ako pozicka ludi ludom...cize niekto ma volne peniaze napr: 20000 a chce ich zhodnotit,nakoljo v banke je to 0 bodov, tak sa to da tak ze cez zlty melon za urok pozicia.
Tak som zistila, ze Zltymelon neposkytuje uver nezamestnanym, vedel by mi niekto teda poradit nejaku nebankovku?
ako som pisal poziciavaju ludia ludom ake su podmienky neviem...drzim palce
@pes121 no lenze tam ti nepovedia jednu zasadnu vec a to, ze ty z tych 900 eur na ucet dostanes asi len 600-650 a ostatne im zostava ako "poplatky za vybavenie". Cize pozicias si 900, na ucet dostanes 600 a splatis 965 🙂
No pisala som uz, ze som zistila, ze tam nepoziciavaju nezamestnanym, zobrala by som hocico, kde mi daju 900 a ja budem muset splatit do 1300
nech sa páči..poplatky
https://zltymelon.sk/static/ako-zaraba-zlty-mel...
Bohuzial som este na celodennom studiu
A si si ista ze by si to zvladla splacat?ked si budes tuto sumu kazdy mesiac odkladat urobis si rezervu a nemusis ist do mega risku.ono to tak zacina 1 pozicka potom druha a za chvilu v bludnom kruhu dlhov.
Hej, hej, ak by to bolo do 50e mesacne, nebol by problem
@lenkakravcova A odkial? videla som len na slsp studentsku, ale aj to bolo len pre vysokoskolakov
@pes121 vyjadrujes sa jak Tatár tak najprv by si mala vysvetliť ci si teda nezamestnaná teda vedená na UP, alebo študentka VŠ alebo študentka SS alebo si ani SS ešte neskončila.. Si vôbec plnoleta?
@lenkakravcova Akurat ze ona je očividne študentka strednej školy 👍
Zaloz nieco zlate v zalozni ak mas 18rokov.a inac ak nemas na skolu tak su stipendia co dostanu rodicia ci ako to je.
Veď a podmienky tam máš aké? Prečítala si si to celé? Ale aj tak podľa mňa každý subjekt, ktorý požičia peniaze nezamestnanému nemá čisté úmysly