Ahojte, zvažujem zobrať úver na byt z Prima banky, lebo majú najnižší úrok. Avšak počula som už na nich rôzne zlé recenzie, ale časy sa menia aj banky sa menia, tak rozmýšľam, ako je to teraz? Má tam niekto z Vás účet alebo úver? Aké sú Vaše skúsenosti, ich produkty a komunikácia? Vďaka
Časy sa síce menia, ale majitelia banky sú stále tí istí. A dá sa predpokladať, že budú opakovať svoje osvedčené špinavé praktiky.
http://finweb.hnonline.sk/501025-tisicke-klient...
@alex666 ak chceš riešiť hypotéku, nepozeraj iba na úrok - zhodnoť si aj ostatné záležitosti - ako je účel hypotéky, výška % hypo voči hodnote/kúpnej cene, prípadne či chceš na stavbu alebo rekonštrukciu (v tomto prípade úplne zlá voľba banky). Reálne je Prima banka skôr zameraná na refinančné hypotéky, nie účelové ako také - aj reklamu si tak prezentujú.
@alex666 Je rozdiel, v com spociva ta "katastrofalnost". Jedna vec su ceny, ktore banka moze menit podla situacie na trhu, a nieco celkom ine je svojou podstatou podvod, ked ti zvysia urok v rozpore so zmluvou a arogantne ignoruju tvoje protesty a jedina moznost, ako obranit svoje zmluvne prava, je sudnou cestou. Banka, ktora si dovoli takto porusit zmluvu, je jednoducho nedoveryhodna. Nemozes im doverovat, mozes sa len obavat, co vymyslia, ako ta oklamu nabuduce. Alebo mozno aj hned na uvod: slubuju nizky urok, ale mozno su za tym ine poplatky, na ktorych ta osklbu ovela viac ako ina banka s vyssim urokom.
Ja som spokojná 😉