Baby zadala som v obchode asi 3 krat zle svoj pin od bankomatovej karty.. myslite si ze som ju zablokovala alebo nie ?😀 uplne mi vypadol musela som to kukat potom v papieroch 🤔😂
@ninusa221 to vôbec neviem. keď som pracovala v obchode, tak po trochu pokusoch mi terminál vypísal, že mám zhabať kartu. Nikdy som to nespravila, ani som nikoho z kolegýň nevidela to robiť. preto usudzujem, že karta je zablokovaná.
Podľa mňa účet ako taký je v pohode, že internet banking funguje, len karta je blokovaná. Ale to si len myslím. Na tvojom mieste zavolám do banky.
Ďakujem baby idem volať tí si o mne pomyslia 😂😂😂🤦🏽♀️
@ninusa221 a čo povedala pokladnička? Nevypisalo nič o blokovaní karty? Ak chces skúsiť vybrat z tej karty peniaze tak skúšajú v pobočke banky kde ti ju rovno vedia aj vybrať z bankomatu a odblokovať. Účet ako taký ti funguje, len nevieš vyberať a platiť kartou....
@martina1201 nič nepovedala... teraz som skušala bratovy dobiť kredit cez tesco a išlo mi to🤷🏽♀️ V tom strese ani neviem kolko krat som dala zly pin
@ninusa221 cez čo si ho dobíjala? Cez kartu cez net?
@martina1201 Ano cez net
@ninusa221 ale zadavala si číslo karty? Ak áno nie je zablokovaná.
@martina1201 Ano už som bola aj v obchode a prešlo našťastie všetko v pohode tak neni zablokovaná 😊
ak si dala pin 3x krát zle, kartu by si mala mať zablokovanú. treba zavolať do banky. v obchode by ti ju po troch pokusoch mali oficiálne zhabať, lebo môže byť karta kradnutá, ale väčšinou sa na to kašle.