V ktorej poisťovni máme poistiť dom?

mirka348
12. okt 2021

Baby, aké máte skúsenosti s poistením domu? V ktorej poisťovni mám poistiť dom? Poraďte prosím....Ďakujem.

1didiana1
12. okt 2021

my mame v uniqa, ale teda to bolo vtedy ked sme my potrebovali vyhodne, kde ako to je teraz to ti nepoviem, to je najlepsie si pozriet ponuky, ceny a na zaklade toho sa rozhodnut 🙂

elizabet173
12. okt 2021

@mirka348 ja mám veľmi dobré skúsenosti z Allianz, v piatok som nahlásila poistnú udalosť, v utorok mi pípla SMS, že mi prišli peniaze na účet. Ale zmluva bola uzatvorená dávnejšie, treba pozisťovať a porovnať

ivkazba
12. okt 2021

Ja mám všetko (byt, auto, život) v Uniqa. Bytovú poistku som posledný rok využila 2x, zakaždým čo ma sused vytopil, peniaze som mala cca za týždeň. Ako človek pracujúci dlhé roky vo finančníctve, určite neodporúčam Kooperatívu, Komunálnu a Wüstenrot.

jakubvojcik
12. okt 2021

@mirka348 najlepší pomer ceny a kvality je v Uniqa momentálne, ale aj generali a Allianz sú veľmi dobré, akurát si viac priplatíte. Na ostatné poisťovne nepozerajte.

kristiii
12. okt 2021

@ivkazba ja mám zas presne takú skúsenosť práve s Kooperativou, že mi dvakrát bez problémov vyplatili škodu, keď ma vytopila suseda. A keď mi jedna kočka zoškrela celú jednu stranu auta, tak ma tiež brat strašil, že dúfa, že nemá Komunálnu a jak na sviňu mala a všetko prebehlo úplne v pohode. Takže záleží asi vždy od prípadu.
@mirka348 ja mám jeden byt v Koop. a jeden v Unique, ale s tou nemám zatiaľ skúsenosť

ivkazba
12. okt 2021

@kristiii ale samozrejme, aj ja mám za vyše 18 rokov vo finančníctve množstvo pozitívnych skúseností s Kooperatívou. Ale ak zoberiem % problémov, tak pri Kooperatíve a Komunálnej je brutálne brutálne vyššie ako pri ostatných. Čiže moje odporúčanie vychádza zo stoviek ak nie tisícov prípadov, kde Kooperatíva vychádza žiaľ brutálne negatívne.

mirka348
autor
12. okt 2021

@1didiana1 veď aj týmto som si chcela urobiť prieskum... Ďakujem za odpoveď

mirka348
autor
12. okt 2021

@ivkazba ďakujem za názor, radu.. Vychádza mi to na uniqu alebo allianz😁

kristiii
12. okt 2021

@ivkazba jasné, veď ja nevravím, že sú to naj poisťovne, len, že ja mám s nimi napríklad zatiaľ dobré skúsenosti (klop, klop 🙂). Ono najlepšie poistenie je aj tak väčšinou také, ktoré človek nemusí využiť.