Ahojte, chcelw by som otvorit ucet pre syna, aby sme mu tam trochu sporili.
Ktoru banku odporucate? Ja mam vub, ale povedali, ze taku sluzbu nemaju, iba nejaky dodatok k mojmu uctu. To nechcem.
Nam finančný poradca otvoril ucet vo fondoch (ak chcete dlhodobo v eic) tam posielame peniazky malej vidime aj ci sme v pluse alebo v minuse ;) tak mam druhy popri hypotéke.ze odkladame a pri zmene úroku splatime cast ;) to je všetko dlhodobo viac ako 10r ze nevyberame a potom mame vedlajsi ucet v iad tam posielame na krátkodobé šetrenie (ked sa nieco pokazi, dovolenka, oprava aut atd) tie peniažky mame do 2d na osobnom ucte ale nizky urok
Isla by som.s tým smerom. Podla toho. Na ako dlho chcete setrit..ak je pubertak alebo okolo 10r ze uz so školou chodia na výlety tak normálny osobny ucet. Detský a tam posielať vreckove ;)
Fio banka, vedenie účtu zdarma ...sporenie na sporiacom products 3% a peniaze vždy k dispozícii.
Fio banka ucet aj sporiaci ucet 3%
Tie 3percenta to je rocne a eura rozratavaju ku kazdemu mesiacu posledny den v mesiaci nabehuju
ziadna banka nema moznost otvorit si len sporiaci ucet, vzdy je sucastou bezneho uctu, ale mozes mu otvorit detsky ucet, ktory je zadarmo a k nemu dat sporenie, ale na sporiacich je velmi nizke alebo aj nijake zurocenie, my mame v SLSP k detskemu uctu otvrene podielove fondy, a tam je teraz vynos cca 17%