Cavte.. V com je podla vas dobre zivotne poistenie?
Kolko platite a kde mate uzatvorene?
Diki
Ja som po 20 rokoch zrusila. Zhodnotenie mojich penazi po 20 rokoch v MINUSE. Ked sa ti nieco stane dostanes par stovak a poistovna sa s tebou bude snazit vydrbat. Keby som tie peniaze niekde investovala, tak som aspin v pluse.
@stanulienkat cez poistku sa totiz nespori
@amonet to ja viem. Len je trochu zvrhle, ze uzivaju vyhody mojich penazi a potom mi vratia menej ako som im dala.
@stanulienkat nuz, nie je to zvrhle je to proste fakt na ktory si pristupila ked si zmluvu podpisala. kazda zmluva obsahuje vpp kde to mas vysvetlene plus ti to mal ozrejmit aj ten s kym si to podpisovala
@stanulienkat poistka nie je o tom že som poistená a ešte sa mi peniaze šetria a úročia...buď investujem, alebo sa poistujem
@stanulienkat o akom zhodnotení točis ? Vidno že nevieš čo je životne poistenie.
@stanulienkat tu sa hovorí o životnom poistení !!!...práveže mám blízkeho príbuzného ktorému veľmi ochorela manželka žiaľ nakoniec aj zomrela ale vďaka dobrej životnej poistke v čase choroby dostala fakt nevídaný invalidný dôchodok nehovoriac že po smrti mu bola úplne splatená hypo, sirotské a vdovské fakt že všetko poisťovňa vyplatila , bavíme sa o tisícoch mesačne ..ta poistka sa pravdaže pohybovala cca 150-200 mesačne ...dokonca tesne pred ochorením manželky ho chceli zrušiť nakoniec jeho konkrétne a jeho deti to veľmi podržalo v ťažkých časoch...
@michal711 ja nepisem, ze sa mi mali zhodnotit. Citaj s porozumenim. Mne by stacilo, keby mi vratili, co som im dala.
@apolka77 200e mesacne je dobra palka. Tak mali stastie. Ja co robim s pacientami, tak skoro vsetci tvrdia, ze ich akurat dobre osklbali a ked sa im nieci prihodilo, tak ich odbili so smiesnym peniazom.
@stanulienkat vieš čo znamená slovo poistenie ? Aj PZP je poistenie a tiež sa ti vráti ? Je to isté je aj životné poistenie
@amonet fuh tak akože nám Wuestenrot takú pálku navalil, tiež sa obháňali že v cene sú deti ale taká cena? Že 3000e ročne pre 2 osoby? Jasné, že deti zdarma a plus výluky na manžela na veci, ktoré bol liečení🙈 Allianz no problem, pretože kontrolné výsledky boli všetko negat. Cena polovičná. Deti sme dali základy + sporenie. U nás je gro poistky mať chránený úver. Wuestenrot z plnenia je prvá od konca, to sedí.
@martin5556 ja mam rada toto vysvetlenie: “životne poistenie je ako padak, ked ho nemas ked ho potrebujes uz ho nikdy potrebovat nebudes”
za mna spravne nastavene zivotne poistenie s ohladom na zivotny standard potreby a ocakavania klienta je to najdôležitejsie
a cena a poistovna individualne. kazdy ma iny plat, standard,rezervu, vysku hypo,pocet deti🤷♀️ poistovne s najmenej vylukami: Metlife, Youplus, Generali, Nn,