Ahoj, som prvý krát v živote na dlhšej (celý mesiac) pnke a chcem sa vás popýtať cca v akom termíne vám prišla pnka na účet??
@viera1107 Vraj chodi od 15 do 20.Ja som dostala minuly mesiac uz 13teho a predtym mesiac 16teho. Takze sa nespoliehaj na jeden a ten isty den v mesiaci ze bude stale chodit... Zalezi ale aj od toho kedy tvoj zamestnavatel to odosle do socialnej poistovne.
ono zvykne okolo 14 až 16 chodiť. záleží aj akú máš banku ale v týchto termínoch by to malo byť
@viera1107 mne prislo az 26.6. Naposledy🙈
Ja si davam posielat postou na adresu a vzdy mi pride 26-27 🙂 nerada davam niekde svoje cislo uctu 🙂 tak len preto na adresu mi daju listok a postu mam 10m tak si pre nich pojdem 😉 ale lepsie to je na ucet lebo je pravda ze to chodi od toho 13-20teho 🙂
@fialka1318 mne aj na ucet prislo az 26. :D
@alexandra2468 to som nevedela ze aj na ucet chodi tak neskoro? :-O lebo ked som sa pytala na socialnej ta mi povedali ze posielaju od 13-20teho ze skor chodi na ucet ako na adresu 😉 a ja som bola na pn uz 3x kvoli ivf a vzdy mi postou prislo 26-27 🙂 ale moze byt ako pisali baby hore ze zalezi od toho kedy ti zamestnavatel posle pnku 🙂
@eliskadad1 Banka s tym vôbec nic nema.
@fialka1318 nechceš dávať štátnej inštitúcií číslo účtu? A adresu ti nevadí len tak dávať? Zvláštna logika.
@alexandra2468 No lebo si neskoro poslala co treba na spracovanie.
@fialka1318 Samozrejme,ze to záleží len od toho. Ked neposle doklady tak dostanes velke nic a nie PN. Ked posle do max.5.v mesiaci tak ti pride na ucet okolo 15. Ked po tak az okolo 25.😉 Jednoduché.
@dopolbokaodrata nie nechcela som dat cislo uctu nakolko to nedavam priamo do ruky zamestnavatelovi ale len ludom co su pod nim a ma k tomu pristup hocikto zo zamestnancov nakolko sa kancelaria nezamyka a pnka sa zvykne povalovat na stole aj 1-2 dni kym ju oskenuju a poslu...adresu moji kolegovia poznaju tak to mi nevadi ale cislo uctu by mi vadilo..
Termíny sú tuším ozaj rôzne.. Tak som zvedavá kedy si na mňa spomenú 😉, ďakujem.
@viera1107 ja som 3 mesiace PN a prvá mi prišla 15.4 druhá 16.5 a tretia 17.6 mám taký pocit že si zo mňa robia srandu a za júl mi pošlú 18.7 😂
Ale vraj to chodí ako rodinné prídavky čiže 17teho.
@lienka1996 Co maju spolocne rodinne prídavky a PN?
@viera1107 Terminy su také ako som uz napisala.
@fialka1318 a preco by ti to vadilo? S cislom uctu jedine, co niekto moze spravit, je to, ze na neho posle prachy, nic ine. Urcite ti nikto nic z uctu nevyberie, pokial vie cislo uctu. Vlastne cislo uctu pri vybere financii nehraje ziadnu rolu. To skorej informacie o platobnej karte. V banke ta tiez pytaju obciansky preukaz a ne cislo uctu
@arcticcode nerada ho pisem aby vsetci nanho pozerali...a cislo uctu je suromna zalezitost nie aby mi nanu niekto cumel ...radsej mam adresu tak davam tu ..je to na kazdom co si tam napise na pnku ..mne je lepsie adresa lebo ta mi je jedno ci tam je..a uz o tom nemudrujte ..vyjadrila som sa k teme a furt sa tu najde nikto kto mudruje na komentare inych..je to moja vec ako si to posielam tak reagujte na otazky ktore su v popise..
@fialka1318 uf, to je strasne. Neviem ci to prezijem. Aha, moje cislo uctu SK95 0900 0000 0050 6648 3669
Ahojte, môžem ja čakať mesiac na júnovú pnku.. Včera mi na sociálnej poisťovni povedali, že naša účtovníčka ju neskoro odovzdala.. Že uzávierku majú do 5teho v mesiaci.. Že vyplatená mi bude cca do 15teho augusta..
16