Ahojte rozmýšľam že si založím účet aku my prosím odporúčate bánku? Ktoré je podľa vás fajn ?
Ja som v raiffeisen
Prima banka
VÚB
Ja napriklad mam fio,ucet mam na to,aby mi tam chodil rodicak (predtym vyplata)..peniaze vyberiem/poslem muzovi na ucet a neriesim viac..cize je vyhoda,ze je zdarma,nie su tam ziadne podmienky (ako napr.ma mbank,ze musis nieco mat)
Používam FIO už 10 rokov, bez podmienok a žiadne poplatky. Predtým TB, chvíľu ZUNO a mBank.
zalezi co potrebujes od banky
Tiež 365 banka 😁
Ja mam unicredit. Vsetko mam zdarma, ale podmienka pri mojom zakladani bola prijem aspon 400 eur na ucet mesacne elektronicky. Ked som bola nezamestnana a neprisla mi podpora, 400 eur mi poslali rodicia - na druhy den som im ich vratila. Ked nepride elektronicky tych 400 eur, tak potom sa nedoplatim. Ale ako vravim, vzdy je niekto, kto vie poslat ;)
Ja som vystriedala niekoľko bánk. Dlhé roky som mala účet v SLSP a super. Potom Unicredit, to je čistá katastrofa, čo sa týka aplikácie a aj zamestnancov a infolinky. Teraz som v TB q spokojná. Všetko prehľadne, ak je problém volám infolinku a vždy poradia.
@jane89 komentáre v recenziách sa netvária ako najlepší smartbanking
https://play.google.com/store/apps/details?id=c...
Ja son uz vyse 12 rokov v slsp a nelutujem.. george je jednoduchy a prehladny , sluzby babky su tiez super ja s nimi problem nemam. Viem ze vies ziskat aj nejaky darcek aktualne..
Fakt ako za mna slsp ..
Viac info viem poradit..
ked porovnam IB slsp a vub tak mi vub pride prehladnejsia. my mame ucty vo vub, slsp, mbank a fio... a ozaj nechapem ludi co nemaju peniaze a platia bankam akykolvek co i len centovy poplatok 🙈 pre takych je najlepsia fio, aj my tam mame a je super, ziadny "horsi" rozdiel v porovnani s ostatnymi, ozaj ziadne ziadne podmienky, ziadnych 400e, ziadny povinny mesacny obrat, ziadne povinne platby kartou... nic. vedenie uctu zadarmo 👍 (akoze my splname zadarmo aj v ostatnych bankach ale keby sme nesplnali tak odidem, naco platit este aj toto?)
Môžem vás poprosiť ten kód? Aká to je Banka ? Pretože priateľ my tiež niečo hovoril také niečo
Autor
Napíšte mi prosím správu, pošlem Vám ho tam.
Keď som ho pridala sem, tak mi bol komentár odstránený.
Veľký prehľad bankových účtov a poplatkov
https://www.peniaze.sk/ucty-a-karty/9965-velky-...
zalezi ake sluzby vyuzivas a co od banky ocakavas, za mna slsp