Dobry den, prisla vam uz PN zo soc.poistovne?
@paulinam99 čo a? Ved len sa pýtam, lebo mne ešte nie.
Však to nechodí každého presne hneď na deň. Netreba hneď stresovať, istotne prídu. Možno zajtra, možno pozajtra, kľud🙂
@lujziana44 dakujem 🙂
ak by neprisli teraz, SP ma vyplatny termin este 27meho, tak potom cakajte
Ja cakam na ocr za december tiez zatial nic.
Nie a tiež čakám 🙄 oni majú kedy ,keď majú posielať ale keď má človek platiť im ,tak naháňajú ...tiež si myslia ,že my nemáme splatné termíny u iných veci čo nám treba poplatit ...celé zle 🤦🤦🤷
Ja áno, ale majú viacero výplatných termínov.
@draik No keď je človek na PNke tak asi majú vyoplatny termín ,či ? Keď dnes nič neprišlo tak asi nevyplatili...Asi tie výplatne terminy nie sú pre srandu ,keď ma človek napríklad splátky hypotéky ,úveru,zaplatiť poplatky školy, škôlky,čokoľvek proste čo platí individuálne u každého a má tam termín 15, čo býva asi najobvyklejsie tak to nikoho nezaujíma ,že to nezaplatil preto ,že nedostal,, dávku,, tiež v rozumnom dátume ...ale keď má človek platiť nieco na úrad alebo pod a omeška sa ,hneď hrozia penale ,úroky z omeškania a ešte neviem čo všetko...takže asi tak nejak 👍 ale jasne všetci vieme že ,,máte čas do konca mesiaca ,,takže je všetko v poriadku ,že 😂😂🤦
@abenys824 povinnosť je vyplatiť dávku do konca nasledujúceho mesiaca. Čiže ak Vám o dávke už bolo rozhodnuté a pobočka má odovzdané všetky potrebné doklady k výplate, za december má byť dávka vyplatená do konca januára. Nikde nie je napísané,že dávky chodia 15. v mesiaci
Pokiaľ o dávke nebolo rozhodnuté, lehota na rozhodnutie je 60 dní odo dňa doručenia žiadosti na miestne príslušnu pobočku SP
ani mne ešte nie, tiež netrpezlivo čakám 😃🙆
Mne chodí 14teho. Teraz v januári mi prišla už v piatok, 13teho na účet.
@lilinka88 vravím ,že ľudia majú aj iné termíny dokedy si majú zaplatiť svoje veci a je problém keď sú v omeškaní ...ale tu darmo asi čosi hovoriť ..papiere mám v poriadku predstavte si ,keďže mám dlhodobú PN ,tak minulý mesiac prišla pekne 15teho,no tento mesiac netreba...stačí 31...😂😂👍 V škole kľudne počkajú,decko nedostane celý mesiac obedy to nevadí 😂😂😂😂🤷 (narážala som napríklad na toto ) nie každý má také príjmy ,žeby si vedel ešte odkladať navyše na ďalší mesiac na všetky výdaje ,každý to môže mať inak
Ešte v piatok...ale z vlastnej skúsenosti ti radím zavolaj tam ...mne sa par krát stalo,ze mi zamestnávateľ zabudol odovzdať priepustku a darmo by som čakala do 26 (druhý vypl.termin)..musela som to potom určovať cez firmu atď...ale pokiaľ tam máš všetky papiere a si tým ista tak už len počkať do konca mesiaca .
Ano. A ?