Ahojte. Zaujímali by sa Vaše skúsenosti aj s touto poisťovňou a máme poistku úverovú asistenciu aj na rizikové ochorenia premium .. kto sa vyzná, bola by som rada keby sa k tomu vyjadril čo sa týka výluk hlavne.
@candii nám metlife vyplatil pomerne skoro plnenie za mužovu rakovinu a celkom slušnú sumu. Takmer 10% z hypotéky a to bol muž doma asi len 3 mesiace. Nemali s tým žiadny problém, poslali sa im nálezy a ani nie do mesiaca sme mali peniaze na účte. A to mi sme nemali ani to najlepšie poistenie. Poradca nám vravel, že keby máme lepší balík, možno by aj celú hypotéku preplatili.
@candii ako posu vyssie ale pozor uverova asistencia klesa kazdym rokom ako aj vyska Vasej hypoteky...takze netreba ratat so sumou ktoru ste uzavrela ....
@janulikt84 áno áno, ďakujem rátam s tým samozrejme
Metlife je najlepsia co sa tyka pomer kvalita/cena. ma najmenej vyluk a plni aj take veci kde sa ine poistovne zamyslaju. ked prisla prva vlna covidu a prve umrtia jedina metlife nam nevahala klientov plnit. inde sa cakalo na postoj pocas vyhlasenej pandemie. za mna a moje skusenosti iba pozitivne