Úver z nebankovky

sara221
24. máj 2024

Ahojte chcem sa vás opýtať môj priateľ vzal nabankovku úver pretože mu s primá banky nechceli ešte dat až po 3 m súrne potreboval peniaze chcem sa vás opýtať dajú mu s prima banky úver ak vzal nebankovku ?

egonsk
24. máj 2024

@sara221 ak splni podmienky prijmu a poskytnutia a nebude na ciernych zoznamoch, ma sancu.

kitycat
24. máj 2024

A na co si chce zase pozicat? Ja tu cucham nejaku financnu negramotnost

jaroslav81
24. máj 2024

@kitycat no predsa aby vyplatil ten úver z nabankovky :D

sara221
autor
25. máj 2024

@jaroslav81
@kitycat Necháte si tie blbé komentáre mame chorého syna je po operácii potrebujeme peniaze nechcela som to tu vypisovať ale aspoň vidno typický Slováci jeble poznámky musia byť.

gab1sol
25. máj 2024

@sara221 ak je úver z nebankovky riadne splácaný, splní aj ostatné podmienky banky (nielen, čo sa výšky príjmu týka), tak by nemá byť problém.

kitycat
25. máj 2024

@sara221 na take ucely su nadacie, zbierky a nie pozicky hlava nehlava. Treba uvazovat racionalne

viera27
25. máj 2024

No ked mu nedali v banke uver este pred tym,ako mal iny z nebankovky.... co myslis? Pises,ze mate choreho syna. Tak bacha,aby ste nemali s tymto pristupom choreho syna na ulici

gab1sol
25. máj 2024

@viera27 ak mu banka nedala úver z dôvodu, že nebol dostatočne dlho zamestnaný (súdim podľa tých troch mesiacov), nový úver z banky by bol na refinancovanie toho z nebankovky po uplynutí požadovanej doby, tak mi to príde práve rozumné takto uvažovať. Samozrejme, môže to byť však aj prípad, že to bude úver na úver a finančné ťažkosti sú v dohľadnej dobe. Veľmi málo info na správnu odpoveď.

viera27
25. máj 2024

@gab1sol pravda,tato moznost mi nenapadla a refinanc je naozaj spravny dovod 👍

sara221
autor
26. máj 2024

@viera27 skúšali sme refinanc žiaľ mu to neprešlo dôvod bol že raz mal odklad splatky a mame počkať 6m keď chceme sú vziať pôžičku preto riešime to takto ide Oto ze pracuje vo Švajčiarsku a je to na Slovensku zložitejšie zo zahraničnou zmluvou v bankách. Potrebujeme úver kvôli tomu aj ze prerábame dom to bol náš plán lenže bohužiaľ malého čaká operácia a nemáme na to financie .