Úver z nebankovky

ressius
7. aug 2015

Zdravim ludia bez zbytocnych reci atd na rovinu potrebujem pozicat 1500eur som zamestnany takym stylom ze mam zmluvu len na par hodin mesacne ale socialku zamna platia je to sice iba okolo 30-40eur mesacne. Viem zdokladovat vyplatne pasky na 600eur v cistom od zamestnavatela. V banke uver uz mam takze potrebujem nebankovku za rychle rady dakujem

janinah
7. aug 2015

nebankovku?...ľudia sa nikdy nepoučia 😒

sissy27
7. aug 2015

@ressius veď to máš úplne jedno v ktorej si uviažeš slučku na krk...

ressius
autor
7. aug 2015

potrebujem tie peniaze len na dva mesiace takze je mi jedno ci je to nebankovka..

kittyjuliette
7. aug 2015

Nechces skusit radsej zbehnut do banky,v ktorej uz mas uver a poziadat o navysenie?

ressius
autor
7. aug 2015

z taku socialku mi to neschvalia

kittyjuliette
7. aug 2015

Lenze ani v nebankovkach to uz nieje take jednoduche,ako kedysi,aj oni si overuju kazdeho klienta,takze nieje iste,ci ti schvalia uver aj v nebankovke

ressius
autor
7. aug 2015

@kittyjuliette tak naco potom vsade pisu ze daju uver aj nezamestnanym a takym a takym?

kittyjuliette
7. aug 2015

@ressius jooooooj,v reklamach sa toho nahovori...to bolo kedysi,ze nebankovky davali uvery len tak hocikomu a potom ludia prichadzali o byty,lenze im klepli po prstoch,tak museli aj oni sprisnit pravidla,na to je tusim dokonca zakon

frozenelza
7. aug 2015

Provident, Kesovka, Pozickaren....myslim ze tieto su najznamejsie. Kesovka sa mi zda este dava kes na ruku, Provudent uz posiela na ucet....neviem ale isto

gaaspi
23. jan 2020

Tak tak, preto v tomto pripade neodporucam googlit lebo je toho popisane habadej ale skutocnost je ina. Oni len chcu aby ste si klikli na ich stranku ale ked fyzicky tam pridete nedaju. Tazke je si dnes pozicat aj ja som vela behal kym som zohnal... Silverside niesu taki znami ale je to normalna firma s licenciou od narodnej banky len za vysoky urok a prave u nich je podstatne to ze ak rychlo vlatis teda o tie dva mesiace tak nisu take uroky. Daju aj vtedy ked uz v banke mas a dost toleruju aj registre. Inde mi nikde nedali a oni dali a maju jednoduche pravidla ze mozete dat kedykolvek predcasnu splatku, mozete aj cele predcasne splatit atd.