Ahojte chcem sa vás spýtať kto s tým ma skúsenosť, vcera sme vibaviváli úver v pss ta pani nám povedala ze manželovi to vychádza lenže ona sa nás pytala koľko ma mesačný príjem ,povedali sme do 750 ona tam tak aj napísala, teraz manžel musí doniesť z prace tam kde robi nejaký papier ,a sa my zdá ze to je ten ročný mzdový papier no a chcela by som sa spýtať ze ked nemál každý mesiac presne tych 750 ,niekedy mal aj menej 670/650 tak ci to bude vadiť ked to bude posielať ta pani do Bratislavy ci to vobec schvália za každú radu dakujem
@annamalaga mame nasporené neviem ci 10 percent ale sporíme si tam ,deti mame 2 ona povedala ze áno ze to vychádza na 18000 až 20 000 hmm 8000 to by som ani nebrala načo veď za to si dom nekúpim , myslím ze je tam uz toľko rokov ta pani co tam robi, tak by nám asi povedala ze nám to nevychádza neviem
Ale koľko chcete zobrať ? Nasporené máš nato? Na dom aj 30000€ treba mat a pozemok a meter múr do hora vystavaný. A chlap ma nízky príjem . Odpočítajú dve deti a goodbye. Ty máš príjem ?
@kai22 no veď ano pytala od neho ten priemer zajtra ho vipita v práci a odneseme jej to dúfam ze to vyjde neviem ja si myslím ze by povedala keby ti nevychádzalo , tak potom koľko potrebuje mat výplatu 1000 e pre boha ked u 750 /800 je malo tak ja som s toho jeleň ved tam odrátali aj na deti aj na mna a povedala ze to vychádza splátka tam bola 100 e na 25 rolov neviem co riešite ved ty h 100 EUR keby som mala vyhrabať tak zaplatím , áno keby tam bola splátka 250 až
300 e tak nehovorím urcite by mu to nevychádzalo ale pri takej splátke myslím ze áno
Ale ja som si myslela, že chcete 100000€ nie že vy chcete iba 20000€.
@annamalaga no 20 000 potrebujeme preto my to nijak nesedelo ze ste pisala ze s takým platom takú sumu nemôže dostať , a ona nám povedala ze áno ze mu to vychádza preto som sa tu pytala ze ci nebude vadiť ked on donesie ten papier za cely rok z prace tak my rozmýšľame ze on nemal v kuse taky istý plat maj niekedy aj menej, a toho sa bojíme ze kvôli tomu by nám nemuseli dat
To Vám dajú neboj.🙂
@annamalaga myslite to dúfam a dakujem 😊😊
@annamalaga a este niečo by som sa chcela spýtať mal aj zrážky zo mzdy ale uz ich ma ukončené lebo si to vyplatil , myslite ze to bude tiez vadiť , aj ked to ma uz ukončené ? Dakujem
No tak to neviem. Uvidíte , čo Vám povedia v banke.
Ahoj vidim ze ste riesili uver v pss.. My mame schvaleni odovzdane papiere, nevies kolko dni trva nacerpanie?? Vybavili sze vy nieco??
Aojte prosím vás má niekto skúsenosti s docerpanim peňazí z PSS v roku 2021 ? Platíme ju už 5 mesiacov a stále nám neposlali zvyšných 10 % stále sa to iba naťahuje, potrebujeme sa pohnúť ďalej ..mali nám to poslať po dolozeni vlastníctva, ale ževraj sa tam menili nejaké pravidlá to nám hovorí nás finančný agent . Čo by na Tom mohlo byť pravdy ?
Úver načo ? Byt predpokladám alebo rekonštrukciu ? Úver môže mať max 80000€ pri takom plate asi neviem , či sa nemýlim a minimálne 10% nasporených peňazí , inak bez šance. A dúfam , že nemáte deti, lebo to ti tiež prihorsi a plat je veľmi nízky na vysoku hypotéku.