Úver - pôžička na zmluvu

btt1291
7. aug 2024

Dobrý deň, viete niekto o súkromnej osobe, s ktorou máte skúsenosť, prípadne má dobré recenzie a poskytuje pôžičky na zmluvu? Nemám záujem o banky, ani nebankovky, ani porály ktoré fungujú ako P2P z dôvodu, že mám novú prácu a do 3 mesiacov nikto nepožičia. Skôr priamo niekoho overeného a seriózneho ako súkromného poskytovateľa. Poprosím len seriózne komentáre k veci, konkrétne ak niekoho poznáte kto túto službu poskytuje, nie iné druhy alebo spôsoby úverov. Šlo by o sumu 2000 eur, max na 10 splátok. Ďakujem 🙂
Prosím nesúdte, vedú ma ktomu rodinné problémy :( manžel po infarkte, dieťa pred školou

alickapusinka
7. aug 2024

zasa minule si tu písala nikto sa nenašiel znova to iste.

judrpravnik
7. aug 2024

Ušetrím Vám námahu a sklamanie - žiadna fyzická osoba Vám peniaze nikdy nepožičia. Maximálne tak rodina alebo kamaráti, ale to predpokladám tiež nehrozí lebo by ste túto možnosť už využili. Ak nemáte záujem o banky, nebankovky ani P2P poskytovateľov, nemáte žiadnu možnosť si požičať.

iv007
7. aug 2024

Oslovila by som rodinu alebo dobrych kamosov, samozrejme na notarsku zapisnicu. Btw.2 tisicky neni zas taka velka suma, da sa to usetrit z prace za par mesiacov. Pohladaj brigady, privyrobenia.

esmey
9. aug 2024

To ti požiča hocikto, aj sused. Len tomu človek musiš dať aj nejakú istotu že mu to splatíš - daj mu záložné právo na dom, byt, auto, čokoľvek čo má väčšiu hodnotu než ten úver.