Úver od Wüstenrot

lilula173
16. feb 2017

Dobrý deň. Prosím Vás , máte skúsenosť s poisťovňou Wustenrot a máte od nich úver? Schválili mi úver na 30rokov, za celkom dobrých podmienok. Nenašla som však žiadne recenzie na túto poisťovňu a úvery od nich. Skôr ma zaujíma, či splnia,čo garantujú, nemajú skryté poplatky, nie je problém pri prefinancovaní,... Ďakujem za Vaše odpovede.

janka2501
16. feb 2017

My mame od nich uver na dom na 30 rokov. Podmienka bola aby mm uzavrel poistenie na takubistu sumu ako nam poskytly,a poistenie domu. Inak ziadny problem. Peniaze vyplatili na dalsi den po obdrzani zalozneho prava (plomba na LV).

richardhudec
16. feb 2017

@lilula173 Wustenrot poisťovňa neposkytuje úvery. Ide o Wustenrot stavebnú sporiteľňu.
Čo znamená otázka, či splnia čo garantujú? Tak keď vám schválili úver, tak hádam splnia a poskytnú vám ho 🙂 Však je to aj v ich záujme.
Nemajú skryté poplatky? O aké skryté poplatky? Pozrite si sadzobník poplatkov, tam keby boli nejaké skryté poplatky, určite vám ich nemôžu účtovať, keďže sú skryté 🙂 Inak si sledujte najmä RPMN v úverovej zmluve, v tom máte započítané všetky náklady súvisiace s úverom.
Nie je problém pri prefinancovaní? V podstate ani nie 🙂