Ušetrili ste si niečo tento rok?

15. dec 2021

Ahojte, ja sa len tak opýtam , aj ste tento rok niečo ušetrili baby? Bolo to dosť ťažké, veľa podnikov zavretých a ja sa priznám namiesto šetrenia som musela ísť do minusu a mrzí ma to ale hádam budúci rok bude lepšie 🙂

zmrzlinka2021
15. dec 2021

Áno, šetríme pravidelne, vďaka Bohu u nás sme nemuseli zavrieť. A tiež sa snažíme nerozhadzovat na blbosti

leona45
15. dec 2021

Tiez šetríme.

vsetkounas
15. dec 2021

Každý rok sa snažíme čo to ušetriť ale teraz žiaľ sme skôr míňali ušetrené keďže detská každú chvíľu doma ocr mala strava išla hore Tiež dúfam že to skončí a budeme môcť normálne fungovať lebo už to nedávam .

syslik81
15. dec 2021

ano usetrila tak ako po ine roky ak nie viac-kedze sa menej chodilo von a menej minalo ..ale ja som bola len mesiac doma bez prace ..hned som si nasla inu a tam som dodnes .. praca bola je a bude ...

jeennyv
15. dec 2021

Neusetrili, viac miname, na veci ako oblecenie , do domacnosti baterky ziarovky, opravy atd…lebo nikdy nevies a potraviny atd..lebo, co ked zas ta tam nepustia, to zatvoria atd..kupujeme co treba a ked sa da..plus mame steniatko doma, co sme chceli cize neni sanca u nas

sight
15. dec 2021

No ja som ušetrila ako nikdy predtým. Prácu našťastie mám, druhý rok robím z domu a na míňanie som nemala toľko príležítostí ako po iné roky.

rachel36a
15. dec 2021

Viac ako po ine roky kedze pol roka su pozatvarane restiky a pod...setrime pravidelne, ale tento rok sme usetrili omnoho viac

lenkapap
15. dec 2021

S muzom mame medzi sebou tri uvazky - pred dietatom sme mali kazdy dve prace...aktualne nas jeden uvazok zivi, dve vyplaty odkladame. Nekupujeme zbytocnosti, ale doprajeme si, ked chceme... ci je korona alebo nie.

deti95060810
15. dec 2021

ja šetrím stále. mám to v krvi, ja už iná nebudem nech je doba aká chce...

petamich
15. dec 2021

usetrila som este viac ako obvykle - tehotna, opatrna, nikam sme radsej nechodili, ziadna dovolenka, chaty, drahe vecere 🤷‍♀️ a to som nakupovala vybavu a pol roka mala nizsi prijem, lebo som uz bola na materskej

jaga18
15. dec 2021

Áno, pravidelne si niečo odkladame. Tento rok obzvlášť, keďže sme pracovali z domu a v lete sa nám narodil malý. Žiadna dráha dovolenka, cestovné nákladyna dochadzanie do práce, restiky... Materskú mám fajn a ešte mi aj prémie a aj vianočný bonus nabehol z prace, co potešilo, keďže som netušila, že aj popri materskej na to mám nárok 😆 Tiež moja teenage dcéra začala brigádovať a tým pádom si mnohé položky, čo sme jej platili doteraz my, začala financovať čiastočne sama.

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matapo
16. dec 2021

...ano, podstatne menej minam, takmer vobec nechodim do obchodov, sem tam nieco cez net kupim co potrebujeme, ani na cestovanie sme neminuli, zdrziavali sme sa len na SK. A zistila som ze aj na nieco dobre tato cela maskarada okolo pandemie, clovek zisti ze vlastne toho v zivote az tak vela nepotrebuje a spokojny je rovnako.

sirka9
16. dec 2021

Áno, podarilo sa nám docela dosť našetriť s manželom. Museli sme, keďže som v novembri nastupovala na materskú a museli sme rátať s hypo, výdavkami navyše, atď. Ale nejak sme to v bežnom živote nepocítili, že viac šetríme, nedá sa povedať, že by sme si odtrhli od úst preto.