Ahojte, prosím Vás,neviete,že keď syn padol v škôlke a má zlomenu nohu (šípkový kosť)že koľko platí poisťovňa na deň.Nechceme aby nás oklamali, ďakujem za odpoveď
@maminkasisa neviem pozrite,keď sa to stalo v škôlke
myslíš, že je nejaká paušálna suma, ktorá sa vypláca za zlomenú nohu v škôlke? 🙄
@belllinka asi áno
musíš pozrieť svoju zmluvu, každý to má inak...
Ja mám dojem že autorka myslí z poistky, ktorú platí škôlka, nie ona
Pokial si nemala dieta zvlast poistene na urazy (v skolke alebo po svojej osi), tak nic nebude. Ale asi to myslis tak, ze si si ho dala poistit priamo v skolke, k tomu asi mas nejake papiere.
@janagem áno na to som myslela,inak to pochopili mamičky
Vela to nebude 🙂 nas si zlomil ruku v skole a zo skolskej poistky dostal 20€ 😂😂😂
@veronikaszabova ďakujem za odpoveď
Podľa toho, čo ste si dojednali v poistnej zmluve.
Zalezi od toho, ci ma skolka poistenie a ake. Moj si zlomil ruku a zo sukromnej urazovej poistky dostal 1200€.
Zalezi aku zmluvu, s akou poistovnou a co tam ma skolka dojednane, ake podmienky. To urcite nie je rovnaka pausalna suma pri vsetkych zlomeninach nohy vo vsetkych MŠ. Ked mal moj syn 5,5r., v skolke donho strcila spoluziacka ( naschval). Tiez tak nestastne, ze si zlomil ruku, musel ist aj do anestezy (naprava kosti), boli sme jednu noc hospitslizovany. Chodil na rehab. Poistku mala skolka v Kooperative. Vyplatili nam 1700e. Takze fakt pekna suma. Nastastie syn nema nasledky ziadne.
Je to.uraz.takze denne odskodne pri uraze moze mat 10e na den aj 30e na den plus samotna zlomenina jednorazove odskodne.pozri zmluvu podmienky a ceny.alebo zavolaj poistovakovi.co.zmluvu uzatvaral on ti to pozrie ked sa.v tom nevyznas.treba dolozit do.poistovne do 3 dni prvu osetrujucu lekarsku spravu.ako sa stal uraz?al ho potkol spoluziak mozes ziadat od aj od jeho rodicov odskodne v ramci poistenia osobnej zodpovednoati ak ho ma dane dieta uzavrete.
Ako by ta asi mohli oklamat. Poistovni dokladas svoje spravy, ak ti skola da cislo pu, tak sa vies dopytovat na priebeh pu priamo v poistovni a vyplacanie je tiez na tvoj ucet a lebo na adrrsu postou. Takto to robim s urazmi v skole a neviem ako by som ta oklamala.
Ďakujem každému za odpoveď,no riaditeľ volal,že vraj 2€platia na deň,kým je syn vypísaní
Ze 2e na den.Mam dost,toto si platite akoze preco??Detske poistky su podla mna totalna hovadina a takto nevyhodna ani nehovorim.
Dcera mala uraz v skole. 2 tyzdne bola doma. Dostala z poistky, ktoru mala uzavretu skola cca 700€. Zalezi od skolky co ma uzavrete, vypisat papiere pre poistovnu a dolozit lekarske spravy. Cca 2 mesiace som vybavovala, a cakala. Myslela som, ze jej poslu tak 20€, suma ma milo prekvapila.
Ak platíte poistné 1€/šk. rok, tak nemôžeš očakávať, že poistenie zahŕňa všetky možné riziká, ktoré môžu v MŠ nastať. Je to vlastne doplnková služba a ide primárne o poistenie majetku - aj to len do istej sumy, ako osôb. Neviem ako inde, ale u nás bolo na výber, do akej sumy chceme mať poistenie - vecí, nie zdravia. Primárne poistenie osôb a to aj úrazové, je na rodičovi dieťaťa. Takže ak máš dieťa sama poistené, skôr to riešiť cez svoju poistku a nespoliehať sa na škôlku.
@dupinka ďakujeme za odpoveď
Naš si zlomil v skolke ruku a bolo nam.vuplatne z poistky ktoru mala skolka 1100e.davali sme ziadost o vyplatenie aj vsetky doklady o uraze zriadovatelovi(mestu) potom nas kontaktovala aj poistovna na overenie skutocnoati a nasledne na to nam vyplatili poistku.urcite by som ziadala vyplatenie poistky od zriadovatela ak sa uraz stal v zariadeni
@boborko U nás v škôlke riaditeľ to vybavuje,no neviem ,že koľko je u nich poistné v škôlke ,papiere odfotí ,keď s makom ideme na kontroly
S malim*
@dupinka áno,to vieme, ďakujeme
Prosím vas, je zo zakona dane ze skola musi mat poistku, alebo zavisi od skoly, ci uzavrie. Ďakujem.
@623gabulienka podľa zákona má žiak právo na náhradu škody, ktorá sa mu stala počas vyučovania. Väčšinou ide o úrazy. Ak by škola nemala poistenie, tak to musí zaplatiť zo svojích peňazí.
Treba pozrieť zmluvu, takto Ti to nikto nevie povedať...