Úrazové poistenie pre 17-ročného

21. máj 2024

Ahojte, kto sa vyzná v poistkách - dá sa ešte uzatvoriť poistenie pre 17-ročné dieťa? Alebo už počkať do 18-tky? Moja predstava je poistenie úrazov, vážnych chorôb, hospitalizáciu a pod. bez šetriacej zložky na cca 10 rokov. To, že je výhodnejšie radšej odkladať peniaze "bokom" ako ich vrážať do poistky chápem, na to sa nepýtam, chcem len poradiť, v ktorej poisťovni by ste takéto poistenie uzatvorili (resp.kde máte uzatvorené a ste spokojní ... s prístupom, rýchlosťou plnenia.. )
Ďakujem.

sinsity
21. máj 2024

Dobrý deň, ja aj môj priateľ sme v allianz sme tam veľmi spokojní. Plnenie bolo hneď do 3 dní od úrazu. A myslím že môžete v pohode aj teraz dať poistenie.

aduskatt
21. máj 2024

poistenie môžeš spraviť kedykoľvek, správne rozhodnutie je bez šetriacej zložky - to by akurát požrali poplatky. Výber vhodnej poisťovne záleží od toho, čo očakávaš od poisťovne. Každý preferuje niečo iné. Ja osobne mám v U+, spokojnosť, plnenie vždy v poriadku. Mám klienta, ktorý napríklad na výber nemal a mohol si zvoliť len jedinú poisťovňu. Takže asi by bolo treba viac info na vhodný výber. Držím palce (no a hlavne - najskôr treba mať poriadne poistených členov rodiny, ktorý do rodiny prinášajú príjem a až potom poisťovať deti)

jarka_black
22. máj 2024

áno, môžete, teraz to bude detské, po 18ke sa preklopí automaticky na dospelácke, alebo zalozite nové
hlavne aby mal
mám skúsenosť s NN aj Uniqou

peterbeniac1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beatka01
12. sep 2024

Dobry den, ako financna poradkyna mam pristup k vsetkym poistovnam, takze vam viem poradit, ktora by vysla najlepsie podla vasich poziadaviek.

aduskatt
15. sep 2024

@beatka01 poradkyňa, alebo sprostredkovateľka? Mali by ste vedieť, že je to rozdiel......