Úrazové poistenie deti

10. aug 2023

Ahojte začnem asi tým, ze sme zrušili deťom sporiace poistenie. Nebolo výhodné a chceme im penaize investovať radšej inak ako len odkladať....ale keďže deti sú malé rozmýšľam, ze dáme čisto len úrazové poistenie. Pri deťoch je riziko urazu väčšie ...viete mi niekto poradiť ? Ja vôbec neviem a nesledujem tieto finance produkty ..kde je to výhodné a podobne ...ďakujem

sweet20
10. aug 2023

musis si porovnat.. mas svojho financneho agenta?

valer88
10. aug 2023

Porovnať u finančného agenta. 🙂 ak ste z východu nieje problém na to pozrieť a porovnať cenové ponuky

martinp288
10. aug 2023

Rozumiem správne, že hľadáš poistenie a tiež aj možnosť investovať inde ako cez poistenie? Produktov je veľa. Čo znamená výhodné? Cena? Kvalitná investícia / poistka?

nikinikiniki8
10. aug 2023

Ak ste z BA kľudne sa ozvite a môžeme sa na to pozrieť 🙂

matusondrejicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matusondrejicka
11. aug 2023

Kľudne napíšte a viem vám poradiť v oblasti financí. Ponúkame rizikové životne poistenie a aj investične životné poistenie. Vieme vám spraviť ponuku na mieru podľa vašich prestáv.

janulikt84
11. aug 2023

Zalezi co preferujete - investicia je v poriadku v produkte zivotneho poistenia ale nezhodnocuje sa tak ako investicia zvlast...odporucam detom poistenie urazove s investiciu a mensiu sumu investovat cez poistenie a zvlast ucet napr.Finax

martinp288
11. aug 2023

@janulikt84 v čom je investícia v poistke fajn?

nikinikiniki8
11. aug 2023

@martinp288 v ničom!

martinp288
12. aug 2023

@nikinikiniki8 to ja viem že IŽP nieje dobrý produkt. Reagoval som na príspevok, kde je napísané investícia v poistení je fajn. Žiaľ sú ešte ľudia a čo je horšie aj agenti, ktorí žijú v minulosti a berú ižp ako dobrý produkt.

luckajamka
12. aug 2023

Dobrý deň,ja som to tak tiež riešila,že zvlášť poistenie a investície zvlášť sporím.bohužiaľ už sme ju aj použili na zlomenú ruku…a čo mám kamošky využívajú tiež skrz toho,že keď ležia v nemockes malými deťmi skrz dákej choroby aspoň nieco preplatia.Veru dobrý finančný poradca je na nezaplatenie čo sa týka aj hypotéky sme veru dosť ušetrili.

nikinikiniki8
12. aug 2023

@martinp288 ano jasne chapem a úplne suhlasim s vami 🙏

janulikt84
13. aug 2023

@martinp288 nepisem ze je fajn ale ze je vporiadku ak niekto preferuje v detskej poistke aj investicie ale skor zvlast investovat - nakolko ja ako rodic s myslienkou k urazovemu poisteniu nieco detom dam ked poistka skonci...a preto este investujem zvlast...cize nepisem ze je to ok ale mne to zmysel dava -citajte s porozumenim...

janulikt84
13. aug 2023

@martinp288 nepisem ze je fajn ale ze je vporiadku ak niekto preferuje v detskej poistke aj investicie ale skor zvlast investovat - nakolko ja ako rodic s myslienkou k urazovemu poisteniu nieco detom dam ked poistka skonci...a preto este investujem zvlast...cize nepisem ze je to ok ale mne to zmysel dava -citajte s porozumenim

janulikt84
13. aug 2023

@martinp288 nepisem ze je fajn ale ze je vporiadku ak niekto preferuje v detskej poistke aj investicie ale skor zvlast investovat - nakolko ja ako rodic s myslienkou k urazovemu poisteniu nieco detom dam ked poistka skonci...a preto este investujem zvlast...cize nepisem ze je to ok ale mne to zmysel dava -citajte s porozumenim

martinp288
13. aug 2023

@janulikt84 fajn resp.v poriadku .. tak či tak investovanie v poistení je nezmysel. Oceňujem že chcete svojim deťom niečo dať či už ako štart do života, na vzdelanie atď, ale nie cez poistku ako sa to robilo dávno keď nebolo toľko možností ako je dnes. Práve deti oberáte o lepší výnos. Verím že im chcete dať viac ako menej.

Mám klientov, ktorí prišli že chcú takúto formu investovania a poistenia v jednom. Mohol som im urobiť tak ako chcú a vybaviť ich za 20 minút. Radšej som im vysvetlil, že takáto kombinácia je nevýhodná a o koľko peňazí prídu. Poďakovali za vysvetlenie a urobili zvlášť poistku a zvlášť investíciu.
Vysvetlil aj vám agent ako to funguje? Ak áno, tak viete o alokačnom percente. Ak o ňom viete, čo vám v tom dáva zmysel?
Takže znova. Investovať v poistení nieje ani v poriadku, ani fajn, ani dobré.

Prajem peknú nedeľu

katixx2
13. aug 2023

Napiste mi spravy poradimm

janulikt84
14. aug 2023

@martinp288 ďakujem za vysvetlenie - ako píšem vyššie ide o pocit že nieco máte keď ukoncite poistku a každý klient je predsa iní a áno investujem zvlášt....len pocit ked ukončim poistenie alebo dieta sa rozhodne ukoncit tak taktiez maju aspon vratenu cast s penazi poistenia...

nikinikiniki8
14. aug 2023

@janulikt84 ale veď to nieje vrátená časť z poistenia. Je to veľmi velky rozdiel a myslím že nikto komu je riadne vysvetlené ako funguje poistenie so sporením si ho zakladať nebude..

martinp288
15. aug 2023

@janulikt84 o to práve ide, že na konci dostanú iba niečo a môžu dostať oveľa viac a aj vy potom budete mať lepší pocit. Moja dobrá rada je - Skúste pozrieť aká je momentálna odkupná hodnota a skúsiť zachrániť peniaze, v lepšom prípade aj zmazať stratu. Mám zlý pocit, že vám nebolo vysvetlené fungovanie takéhoto produktu. Presne ako sa píše v príspevku vyššie. Človek, ktorý dostane dostatok informácií si takéto poistenie neuzatvorí.

janulikt84
15. aug 2023

@nikinikiniki8
@martinp288
Ďakujem za vysvetlenie ibom...ako píšem je na mojom.osobnom uvážený ako budem zaibchádzať so svojimi oeniazmi a neviem ci ste prehliadlu ale investujem aj zvlášt a tých 10e mesačne ktore mam v detských poistkách je pre mna ok a ked nieco dostanu taktiez ok...akokeby mali iba urazove nedostanu nic..kazdy mame svoj uhol pohladu...
A aku poistovnu odporúcate ? Predpokladam ze obaja ste poradcovia

martinp288
15. aug 2023

@janulikt84 Pokiaľ ide o mňa, tak som sprostredkovateľ. Poradca a sprostredkovateľ je rozdiel, ale to nieje teraz téma. Pomôcť s výberom sa dá na základe nejakého kritériá, ktoré klient má ( pripoistenia, výluky, cena, podmienky plnenia) Konečné rozhodnutie je na klientovi. Osobne viem urobiť ponuku od viacerých poisťovní. Na to sú ale potrebné dostatočné informácie o človeku, ktorý má záujem o poistenie.

nikinikiniki8
15. aug 2023

@janulikt84
@martinp288

Presne tak rovnako ako píše Martin vyššie tiež som sprostredkovateľ a fungujem rovnako

janulikt84
17. aug 2023

@martinp288
@nikinikiniki8 ďakijem a prav preto podla mojich jriterii sme vybrali urazove pre deti s investivanim coze isto chapete ako sprostredkovatelia moje potreby...a mam Metlife - najmenej vyluk