Dobrý deň,
chcem sa opýtať, ak má niekto skúsenosti s Komunálnou poisťovňou, aká je výška mesačného poplatku pre úrazové poistenie, ten úplne najzákladnejší balíček? Neviem si to nikde dohľadať a potrebovala by som to vedieť čo najskôr.
Ďakujem
Skúsenosti s komunálnu poisťovňou nemám, ale mam poistku v Generali, základnu úrazovu poistku plus poistenie PN, s tým ze pri PN aspoň 15 dní, mi je vyplácané 9€za každý deň, spätne od 1.dna PN a platím 20,50€ mesačne, čo si myslím ze je v pohode
@janulikt84
@lentilka78 kvôli jednej práci musím byť poistená práve tam, len som chcela vedieť koľko sa asi platí, vôbec nemám prehľad.. 🙂
Myslím ze základné poistenie bude mať podobnú cenu všade... Rátaj okolo 15 eur cca
@lentilka78 ďakujem!
Výška poistného je u každého klienta individuálna. Nieje to ako v obchode že si vyberiete niečo za cenu, aká Vám vyhovuje. Áno dá sa to, ale potom netreba nadávať, že poisťovňa nezaplatila to a to, alebo že plnenie pokryje iba malú časť výpadku príjmu. Poistné záleží aj od charakteru práce ( rizikovej skupiny ) Je rozdiel či poistenie uzatvára administratívny pracovník, alebo murár, vodič atď...Kľudne ma kontaktujte súkromnou správou a skúsim Vám to priblížiť a urobiť nezáväznú kalkuláciu.
výška poistného záleží od viacerých faktorov, príjem, vek, požiadavka klienta. Viem pomocť na túto tému 0950381388
Pekny den,neviem ci sa da takto odpovedat..kazda poistovna ,dobra skuma ja Vas vek,zdravotny stav...na zaklade zakladnych udajov mate prepocet .ak chcete naozaj dobru poistovnu,ktora aj plni v pripade potreby...
To ze sa poistite niekde,pretoze je to za 10e nezanmena ze niekdy aj ziskate plnenie ked budete mat na to aj narok - existuje mnoho vyluk...treba so aj tie pozriet....