Ahojte maminky. Rozmýšľam nád zmenou zdravotnej poisťovne. Ako ste prosím spokojne s union? Dakujem
My sme tam všetci a som maximálne spokojná, nikdy sme nemali s ničím problém
Pokial chces vyuzivat vsetky tie ich benefity tak si daj pozor lebo to preplacaju len u zmluvymch dr - napr mne dieta chodi k top ocnej v nasom meste, neberie uz ani novych pacientov a proste problem sa k nej dostat lebo je dobra ale smola ze nie je ich zmluvna (aj ked je statna, ordinuje v nemocinici, nikdy u nej za nic neplatime, nie je to sukromna dr, ziadna klinika), okuliare platime v plnej sume…. Takisto zubar - deti maju svojho a my svojho, obaja nie su zmluvni ale menit ich nejdem lebo mne to za tie ich benefity nestoji zmenit kvalitneho lekara, toto bol 4ty zubar co bol schopny osetrit dieta 🤷♀️
Ja som spokojná. Preplatili mi baby plávanie, synovi strojček, zubné benefity využívame (ale to majú všetci), odpovedajú na maily, keď niečo potrebujem, appka dobrá. Nikdy som nezažila, že by bol u dr problém, ale my chvála Bohu extra k dr ani nechodíme, okrem prevencie a úrazov 😀.
Teraz má iniciatívne upozornili, že mám ísť na prevenciu k všeobecnej, aby som mala nárok na zubný benefit.
A este pozitívna skúsenosť..dcéra mala úraz v zahraničí a preplatili nám náklady za ošetrenie.
Nemám dôvod meniť...
A ten balíček k narodeniu babatka tiež potešil. Kúpila som si vďaka tomu športový kočík so zľavou 40 eur.
@stormie ale pokial by ste patrali, a zavolali na poistovnu,zistite,ze vam zaplatia aj nezmluvneho lekara. Treba im to vsak oznamit minimalne mesiac pred navstevou, teda pokial neriesite nic akutne
Zienky ďakujem vam krásne. Ako ani mi nechodíme k lekárom dako moc často ale mame pravidelne kontroly u pneumologa, alergologia, neurologa a navstevujeme logopeda. Seba a manžela neriešim chodíme k lekárom malo a zubar raz do roka. Ste má potešili 🙂
@stanislavicenka ano a zo 70€ faktury za osetrenie zuba dietatu mi podla ich tabuliek preplatili par eur - to som nevedela ci sa smiat alebo plakat, pokila nezazijete tak verite tej ich reklame ….
@stanislavicenka a nejdem pisat dopodrobna ako som niekolko mesiacov!! riesila preplatenie u zmluvneho zubara (to bol nas prvy pre deti) lebo pouzil na fakture ine kody ako maju oni! Pritom tam bol napisany vykon aj slovne a mali by ho preplacat ale ani x telefonatov zubarovi aj poistovni a nepreplatili nic
@nika898 Ja som maximálne spokojná, mam viacero diagnóz, som na ID, nikdy som nemala problém že by som musela niečo doplácať alebo čakať na operáciu. Muž mal autohaváriu v zahraničí,Union zaplatil všetky operácie aj liečenie tam.