Žienky poraďte. Chcem zmeniť poisťovňu a neviem sa rozhodnúť čo je výhodnejšie union či dôvera ? 🙌🏻
My sme cela rodina v Union a sme maximalne spojojny a aj cestovné mame od nich
Pozri si presne, co ktora poistovna pokryva, koho maju zazmluvnenych tvoji lekari. A podla toho, co ti bude viac vyhovocat, sa rozhodni
@minesasubu mozem sa opytat ake cestovne preplacaju?
@chica007 cestovne poistenie a maju na vyber niekolko druhov
@minesasubu jaaj teraz bezi ta reklama o nemocnici Bory v BA, tak som uz dufala, ze aj Union sa zmohol na lepsi benefit
Ja som Dovera, muz Union a celkovo za tie roky mam lepsi dojem z Union, aj maleho sme nakoniec dali do Unionu. Na tie poistenia od Unionu su potom zlavy, ked je tam clovek poisteny. Muz ma aj na poistenie auta zlavu, aj cestovne davame vzdy cez nich. Spokojnost.
@paradajkova vszp ma tiež zľavy na cestovné poistenie cez ČSOB poisťovňu. Ale rozhodovať sa na základe toho neviem ci je správne. Skôr treba posudzovať zazmluvnenost lekárov, výšku liečby pri závažných ochoreniach ktorú preplácaju atď atď.
@saska00 ani jednu. Tieto poisťovne sú pre mladých a zdravých ľudí. Kým ti nič nie je tak je to v poriadku ale akonáhle má človek problém tak majú komerčné poisťovne s ťažšími zákrokmi a preplácaním komplikovanej liečby problém. Majú síce naoko výhodné zľavy ale to je len lákadlo pre ľudí. Susedu pred mesiacom nezobrali do hospicu lebo komerčné poisťovne majú zazmluvnené jedno miesto, s vszp by ju brali hneď
@janka_23 "celkovo za tie roky mam lepsi dojem z Union" . Ked som volala na infolinku, bolo treba nieco vyriesit, narokovali sme si na rozne ich benefity atd. Skratka za 10 rokov co porovnavam poistenie v union a dovere, ja a muz mi lepsie prislo union.
To ohladne poisteni pisem skrz to, ze vyssie sa to spominalo.
boli sme v dôvere- fajn vcelku, tu si vieš len rezervovať termín u dr., mne dentalnu hygienu dôvera nepreplatila ,baby box (taška)
sme v union - preplacaju lieky (ako aj dôvera) majú zmluvy aj s nemocnicami, príspevok na monitor dychu, prispevok na zakúpenie veciciek pre bábo, a neviem ci tam nieje aj plávanie, preplácajú dentalnu bez problémov 🙂
- platené vyšetrenia u dr. (gyn) hradia čo dôvera nemá také
- príspevok na zakúpenie hipp (musíš mať nákup nad 40€)a plienok (mesačné balenia) dokopy sa mi zdá ze 240e čo dôvera nemá (aj to pomôže niečo) využiť od 1-2r sa dá čo som pozerala
takže Union - lepšie pre rodiny s deťmi (viac výhod benefitov, príspevkov)
Dôvera - mladý ľudia (s/bez detí) (je toho menej)
@saska00 radšej union, u dôvery sa mi stávalo, že som si vyšetrenia musela zaplatiť z vlastného 🙂