Dietatu davaju zubny strojcek priblizne o mesiac bude mat termin.je postencom unionu.ako to mate vy,ktori ste si tym presli alebo prechadzate?zatial bola raz na scan odtlacky zubov 60€ dostali sme bocek daňový doklad na mail. Chodite priamo do unionu alebo kde to nahravate? Lebo zubny benefit mi po prihlaseni ukazuje 150€ ročne vratane 50€ dent.hygieny. na strojcek nic zvlast.dakujem
Cize max preplatia 150€ rocne tak
Normálne som to zdokladovala a bolo. Vyšlo nám to tak, že preplatili 200 eur, keďže koncom roka dávali horný a tento rok spodný. Tak vlastne syn minul všetko zubný benefit na to. Okrem dentálnej, tá je zvlášť.
áno
@slniecko5 dcere zatial nedavaju termin lebo jej musia prestať krvacat dasna.cize niekedy snad o mesiac,mozno dva dostane termin takych tych plieskov ma roztiahnutie aby mala kde pripnut strojcek (narýchlo mi bolo vysvetlene doktorkou) ak potom stihnu dokonca roka teda iba horny napr nasadit minieme benefit za tebto rok a zaciatkom buduceho roka mame novy benefit ktory sa minie tym padom ale uz hned a uz mozeme poziadat max dentalnu,
dobre chapem?
100€ ročne zubné ošetrenie ( vrátane strojčeka) plus 50€ ročne dentálna.
Mňa by zaujímalo, koľko taký strojček vyjde celkovo v dnešnej dobe?
zubný strojček je v zubnom ošetrení. nie je zvlášť.