Ahojte, ako dlho ste čakali kým vám poisťovňa Union vratila peniazky za zubné ošetrenia?
@mikitilik29 coo? 90 dni som nikdy necakala. Zatial mi vzdy vyplatili v dalsom mesiaci po osetreni. Za dentalnu hygienu do tyzdna.
Ono zalezi kedy to zubar vykaze napoistovnu
Väčšinou cca mesiac, ale minulý rok takto pred letom to trvalo takmer 90 dní, asi aj z dôvodu dovoleniek atď. Tiež akurát čakám na jedno schválenie a už je to viac ako 30 dní a stále je to v procese spracovania.
Dentálna hygiena do týždňa. Ošetrenie závisí od zubára, kedy to nahodí do systému. Niekedy to príde do mesiaca, inokedy do dvoch. Ale dlhšie ako 2 mesiace som nikdy nečakala.
@nelca84 mne ani raz tak nevyplatil. Po mesiaci som ich kontaktovala a mi odpísali ze majú na to 90 dní
@mikitilik29 90 dni je maximum, ale zarial vzdy vyplatili v priebehu nasleduhuceho kalendarneho mesiaca po podani ziadosti. A to som ziadala uz velakrat, aj za muza... takze to je skor ojedinely pripad a prepokladam, ze to bolo oneskorenie na strane zubara, lebo oni to vyplacaju hned ako to zubar vykaze.
Dakujem dievcata 😊 zda sa mi to dlho ale ked maju 90dni tak som este v lehote 😅
no ja po poslednej dentálnej hygiene som čakala 2 mesiace ... to bolo zatiaľ najdlhšie. Najkratšie som čakala 8 dní.
90 dní. Ale musíš mat všetko splnené čiže preventívka zubár a preventívka u všeobecného lekára. A taktiež ten zákrok u zubára musí byť v ich zozname preplacanych zakrokov