Ahojte, zaujímali by ma aktuálne skúsenosti s touto bankou, nakoľko zvažujeme refinanc hypotéky. Kedysi dávno som tu mala účet a bola som nespokojná ale je to ozaj už dosť rokov preto by ma zaujímalo aktuálne skúsenosti 😊
Tie, ktoré tam máte účet, je možné k nemu mať dve bankomatové karty? Ak áno za aký poplatok? Ďakujem za každú info.
@jakubvojcik ďakujem za odpoveď. Aku banku by ste odporučili vy?
@len_nig bohužiaľ to sa neviem takto na hrubo vyjadriť.. niektorí preferujú výhody Prima banky, iní 365banky, ďalší Tatra banky alebo ČSOB a aj každý prípad je iný a nemusí prejsť v každej banke. Čiže to by som strieľal slepými keby som vám odporúčil nejakú banku a nakoniec by to pre vás ani nebolo najlepšie, resp. by vám nebodaj ešte refinanc neprešiel.
Keď už mám ale zo skúseností povedať banky, do ktorých refinancovať odporúčam najviac, tak je to v dnešnej dobe hlavne 365banka, ČSOB banka a prípadne aj Tatra banka.
@jakubvojcik vďaka za informácie 😊 tú 365 banku tiež zvažujem
@len_nig nie je vôbec za čo
UNI credit neodporucam, a to najma z hladiska mizivych sluzieb a zastaraleho internet bankingu.
My mame hypoteku v CSOB a ja mam ucet v UniCredit. Minule sme boli v jeden den obidvoch bankach na pobocke u nas v meste a v CSOB ma brali vsetci certi - behalo ich tam asi 10, ale cakali sme pol hodinu. Vzdy to tam je takto nadlho. V UniCredit sme boli vybaveni hned. Ucet mam zadarmo, muz v CSOB plati poplatok 3€. K podmienkam hypoteky sa ale vyjadrit neviem.
@len_nig my sme pár rokov refinancovali tiež hypo,prešli sme zo SLSP do Unicredit. Tie 2r ci koľko sme tam boli kým sme znova refinancovali ma skoro šľak trafil. Otras internetbanking, otváracie hodiny tiež a to chovanie na pobočke radšej nekomentujem... tie ženy čo tam robia (aspoň u nas) sa môžu hanbiť,čo tam predvádzajú
Za mňa táto banka nikdy viac...
Ohľadom hypo sme boli spokojní aj v SLSP,teraz sme v TB a tiež v pohode.
Čo sa týka internetbankingu, tak SLSP má Georga tiež fajn a aj TB má za mňa kvalitný... vraj aj ČSOB je dobra, ale to už nemôžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti
Ani zadarmo neskutočný bordel celá unicredit. Neochota, neodbornosť, nikto nič nevie, nikto vás nikam nechce prepojiť, na odpoveď z reklamačného čakáte do aleluja. maximálna nespokojnosť !
@len_nig tu by som hypotéku nerefinancoval určite. Pokial od nich nezoberiete cross-sellove produkty tak budete mat zvýšenú sadzbu o 0,3%. Takisto Vám nepreplatia poplatok za predčasné splatenie 1% zo zostatku. Na refinancovanie sú lepšie a lacnejšie iné banky.
Čo sa týka tých kariet to Vám neviem s určitosťou povedať.