Unicredit bank - nastavenie limitu

20. dec 2023

ako nastavit 0 limit na internetove platby unicredit bank ?

hanaxxx
20. dec 2023

Mozno je to uz teraz inak, ale ked som si ja zakladala ucet, tak mi v banke nastavili limit a povedali mi, ze za kazdu zmenu si zauctuju poplatok. Cize ani neviem, ci to vies sama zmenit.

hanaxxx
20. dec 2023

Tak som to teraz pozrela v mobile bankingu a ked si kliknes na svoju debetnu kartu, dostanes sa do dennych limitov a tam je aj limit na platby cez internet.

hanaxxx
20. dec 2023

Resp mozes aj uplne vypnut platby cez internet

vanilkovazmrzka
20. dec 2023

Vies si to zmenit v appke a asi aj cez ib, bez poplatku

Poplatok platis iba za ukony na pobocke

maranco
21. dec 2023

Majú k tomu PDF návod pre mobilnú aplikáciu
https://www.unicreditbank.sk/content/dam/cee202...

V cenníku je položka Zmena limitu 5,00 EUR
už nepredávané služby
U konto PREMIUM zmena limitu bez poplatku

Bez fyzickej karty, len s údajmi z karty sa dá platiť v režime MOTO platby, ak je možnosť nastaviť aj tento limit alebo vypnúť treba zmeniť aj to.

autor
21. dec 2023

Ďakujem pekne za odpovede a čo všetko sa sťahuje do internetových platieb ? Ak viete poradiť ?

maranco
21. dec 2023

Internetové platby kartou je všetko kde zadávaš/ukladáš číslo karty, nakupuješ v eshope platíš cez platobnú bránu zadáš číslo karty. Uložíš si kartu u mobilného operátora a sťahuje si platby. Uložíš kartu niekde na predplatné služieb napríklad Netflix.

Nie je to bankový prevod z účtu na účet ktorý robíš cez internet banking ani smartbanking. Nie je to ani platba kartou v obchode kde ju priložíš k terminálu, nieje to ani výber z bankomatu. Nie je to ani platba kartou v obchode ak ju máš uloženú v peňaženke google/apple.