UniCredit Bank

4. sep 2023

Ahoj, potrebujem poradiť. V oktobri mi konci karta a do zajtra som si mala vybavit aktualizaciu udajov, aby mi asi do toho oktobra prisla nova karta. Volala som na infolinku a tá mi dala priamo do Auparku do Bratislavy kontakt, kde som si zakladala účet v roku 2020. Už týždeň sa tam snazim dovolať, no marne, nikto nezdviha lebo som nemala čas tam ist osobne. Dnes tam uz nestihnem ist a zajtra myslite, že mi to este spravia na poslednu chvilu? Tá Pani na infolinke my hovorila, že to viem vyriesit aj cez telefon. Myslite, že v pohode mi moze prist vyplata ešte aj tento mesiac, nakolko aktualizacia udajov má byt do zajtra, či to s tým nema nic spolocne? Zajtra tam urcite pojde, ak sa tam nedovolam. Myslite, že musim ist len do pobocky, kde som si zakladala ucet alebo hocikde do unicreditbank? Dakujem.

stasim
4. sep 2023

staci zavolat a pisu tam, ze možes kdekolvek....

kiwi3
4. sep 2023

nerozumiem, preco by ti nemala prist vyplata (?). cislo uctu sa snad nemeni. ci si zmenis uvedenu adresu alebo nie, je v banke kazdemu jedno.

autor
4. sep 2023

@stasim už týžden sa tam neviem dovolať. Nikto nezdvíha.

autor
4. sep 2023

@kiwi3 lebo mi končí platnosť karty, tak som myslela že mi vystavia novú a budem mať aj iné číslo účtu. Neviem, ako to chodí.

misinka0611
4. sep 2023

Číslo uctu ostáva rovnaké, budeš mať len iné číslo karty s CVC.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magic08
4. sep 2023

mam ucet v Uni uz strasne dlho... a vzdy ked mi koncila platnost karty, prisla mi postou nova... na zmenu uctu nie je dovod.

aaaa1111
4. sep 2023

poslu ti v oktobri postou novu kartu. do konca oktobra ti plati stara karta. nic ine sa ti nemeni, ani cislo uctu, ani nic

janai1
4. sep 2023

číslo účtu sa nemení s novou kartou.
Ale to, že nemáš aktualizované údaje je problém. Určite ti už aj dávno prišla sms o tom. Ja som sa na to vykaslala a v posledný týždeň mi volali z unicredit ze zablokujú účet ak to neprídem aktualizovať. Ale ja som menila OP tak som musela ísť osobne

autor
4. sep 2023

@fallon1 bože ja som sa len pýtala, nakoľko neviem, ako to chodí. Kľud

autor
4. sep 2023

@janai1 a myslíš že to nevadí že tam pôjdem zajtra posledný deň? Ja som tam týždeň volala a nevedela som sa dovolať, nakoľko stále nikto nezdvíhal. Mne nevolali

maranco
4. sep 2023

Prihlás sa do IB a skontroluj/aktualizuj poštovú adresu kam chceš dať poslať novú kartu.
Banky fungujú tak, že môžeš zájsť do hociktorej pobočky danej banky. Ja som dokonca bol aj na pobočke v zahraničí a tam si vybral peniaze zo svojho SK účtu.

autor
4. sep 2023

@maranco ďakujem pekne za odpoveď 🙂

janka_23
4. sep 2023

Aktualizuj si údaje online, ja som to tak urobila a žiadny problém

autor
4. sep 2023

@janka_23 to si urobila cez internet banking?

janka_23
7. sep 2023

Cez smart banking