Ahojte, budem za idiota, ale po rokoch sa mi naplnila cielova suma v "sporeni na rezervu" v slovenskej sporitelni. Chcem si tie peniaze presunut na iny ucet kvoli prevodu, idem si kupovat nove auto (juchuuu). V intrnet bankingu mi ale svieti to sporenie stale aktivne a nechapem, ako ho mam zrusit. Viem, ze peniaze presunut mozem, ale chcem zaroven, aby zaniklo sporenie, kedze som cielovu sumu naplnila. Trvaly prikaz som zrusila. Mate niekto skusenost?
@stary_ujco naco by som kvoli sporiacemu poductu chodila do banky. Zalozila som si ho cez Georga. To nieje nejake ibrovske sporenie. Len ma zaujima, ci uz niekto sporenie takto ukoncoval.
@solange7 prosim ta ale to sporenie, ked máš naplnenú cieľovú sumu, možeš zrušiť resp.urobiť prevod na účet len v den sporenia či aj inokedy?
@matvejka125 kedykolvek. A ked nasetris cielovu sumu, normalne mozes sporit dalej, nemusis nic rusit. Ale urok je tam len 0.01 takze pokial to nepouzivas ako jednu z podmienok uctu zdarma, je ti to sporenie nanic. 🙂
@matvejka125 mala som "sporenie na rezervu". To sa da vyberat kedykolvek. A este je aj sporenie pre radost a tam mozes vyberat 1x do mesiaca v den sporenia. Kvazi taka ochrana pred sebou. 😀
@solange7 A v banke ti povedali čo?