Ahojte, dnes ujovi konci poistka na auto. No chce si urobiť inú poistku v inej spoločnosti. Môže to urobiť tak ze tuto už jednoducho nezaplatí a urobí si novú? Lebo ja som vypísala papier na ukončenie zmluvy k dnešnému dňu a jemu okamžite volala z tej poisťovne ze to musí 6tyzdnov dopredu urobiť nie teraz a ze to musí zaplatiť a po novom roku mu ona urobí inú poistku. Ale podľa mňa to je somarina a ona ho len chce donútiť zostať v tej spoločnosti. Keďže chcel prejsť do inej kde by mal poistku o polovicu lacnejsiu. Nemáte niektorá skúsenosť?
ano mala pravdu. 6tyzdnov pred vyrocim
nie je to somarina. Je to 6 týždňov pred. Jedná sa totiž o zákonnú poistku.
A keby dá nejaký iný dôvod ukončenia? Neviem niečo okrem prepisu lebo to by musel byť aj foto technickeho
@lulupulu no ujo má smolu už, jedine že by sa menil majiteľ
@lenkadenisa no smolu mame my lebo auto si od uja pred týždňom vzal môj chlap len ho nechce prepisovať keď je to rodina. Čiže to budeme musieť platiť my
@lulupulu aku smolu? Tak zaplatis tuto poistku a hotovo. Neviem co riesis, ked ste nevypovedali poistku podla zmluvy
@lulupulu tak potom logicky prepisem auto za 33 eurovy kolok a vyberiem vhodnejsiu lacnejsiu poistku ako novy majitel nie ? Ved ked sa nieco ujovi stane tak ste bez auta nebude vasim majetkom to vozidlo .
@lulupulu nie je choré. Ty s autom za 200 eur môžeš spraviť škodu za 500 000 eur. A PZP je práve na takéto škody. Aby ťa ešte niekto nedal na súd, lebo si si vybavila najlacnejšiu poistku, s ktorou ti poisťovna nebude chcieť preplatiť všetky škody tebou spravené. A potom budú pýtať náhradu od teba
@enigmaenie mame ďalšie auto toto len ma manžel na pracu
Prosím vás každú jednu, neriešte veci okolo ale chcela som vedieť len odpoveď na to co som sa pytala. Nic iné ani vaše názory ma nezaujimaju
@lulupulu odpoved si dostala - poistku zrusis 6t pred vyrocim zalozenia, pripadne prepisom auta na noveho majitela.
@veronikaszabova ok ďalej nepotrebujem žiadne primitívne komenty 🙂
Teraz už vypovedať nemôžes ...to je pravda