Účet zdarma a vkladomat

4. mar 2024

Viete z vlastnej skúsenosti poradiť banku, s ktorou ste spokojné, ktorá má vedenie účtu zadarmo a má aj vkladomaty? Ďakujem

maranco
4. mar 2024

Napíš mesto, nie každá banka má vkladomat v každom meste.
Pozri si obrázok "Aktuálny počet vkladomatov v bankách" a potom si prezri cenníky bánk za vedenie účtu a potom stránku banky či má v tvojom meste vkladomat.
https://zive.aktuality.sk/clanok/D4fuXqW/koniec...

autor
4. mar 2024

@maranco ďakujem za radu. Najzaujímavejšie vyzerá ČSOB, asi jediná, ktorá má vkladomat aj na mince, čo sa mi tiež zíde. Vkladomat má v neďalekom meste a účet aj s kartou bez poplatkov.

anesim
4. mar 2024

Fio, vsetko bez poplatku. Vyber z hociktorej banky, a uz maju aj vkladomaty svoje

maranco
4. mar 2024

Chceš vkladať tržbu s podnikania, alebo len tak súkromné platby na súkromný účet?
Budeš vkladať len ty, alebo chceš poveriť zamestnancov/iných ľudí aby mohli vkladať na tvoj účet cez vkladomat?

autor
4. mar 2024

@maranco áno, tržby z podnikania. Potrebovala by som vkladomat, aby som mohla chodiť aj vo večerných hodinách tam

maranco
4. mar 2024

Bezplatný účet pre podnikateľov, bez časového obmedzenia a bez podmienok má zadarmo asi len FIO. Ale majú málo vkladomatov momentálne 14.

Ak by si mala zamestnancov, k účtu si vieš vydať viacero kariet (FIO bezplatne máš 2 karty) zakážeš platby/výbery tou kartou a karta môže slúžiť len pre vkladomat.

maranco
4. mar 2024

Budeš mať aj platbu kartou, alebo len hotovosť?

autor
4. mar 2024

@maranco nechcem to ako ucet pre PO ale FO, čiže iba na moje meno. A či budú aj platby tou kartou ešte neviem, je to možné