Ahojte, chcem si preniesť účet z Tatra banky, v ktorej zmenili podmienky a nechcem teda platiť 7eur mesačne. Akú banku odporúčate, kde sa neplatí poplatok za vedenie účtu? ďakujem
365 banka ucet zadarmo
Ja odporučím. Nemusíš platiť poplatok 7 eur ale budeš ho mat zadarmo ak urobíš 7x niečo cez aplikáciu. Napríklad ak máš viamo-7x posli po 1 cente niekomu peniaze cez viamo, 7x výber z automatu cez telefón peniaze. Atď
Fio. Bez poplatkov, bez podmienok. A mas svaty pokoj.
@anile12 menia podmienky od 1.8.2022, to uz bohužiaľ platiť nebude
Mna by zaujimalo, ak by som dala 3.pilier v TB, o kolko sa znizi suma za vedenie uctu?
@anesim na 5eur
Ja mám 12rokov mBank.
Ja mám zadarmo, stačí spĺňať podmienky. Každá banka má za určitých podmienok účet zdarma
@luliu ja som mala taktiez zadarmo.. ale menia podmienky, nemam hypoteku ani uver, poistenie, fondy atd...len dds cize platit budem 5eur mesacne co je dost.
Dakujem
Ja nemám ani dds u nich, mám kreditku a poistenie
Uz neplatí, že máš účet zadarmo ak urobíš platbu, vyber, platíš mobilom, hodinkami, používaš viamo, aplikáciu atď...
@luliu po novom treba mať 3 veci z balíčka, aby bol účet zadarmo. Ja mám len dds...
Nič také mi neprišlo, takže by som mala mať stále zadarmo, uvidím....
@luliu mne to dnes povedali v banke. Tiez mi nič neprišlo 🙈
@anesim co vsetko vyuzivas v banke okrem uctu? DDS sa rata za produkt pri vyske min.50e/mes.
Tak podľa toho budem od augusta platiť 3€ 🙁
@luliu Tak si prenes do Raiffeisen banky.
Cena nášho jedinečného účtu s nadupanými službami je 5,50 EUR mesačne. S Parádnou odmenou z poplatku ho viete mať každý mesiac za 0 EUR.
Stačí v danom mesiaci urobiť tieto 2 jednoduché kroky:
na Parádny účet vám pripadne kredit najmenej vo výške 400 EUR a zároveň,
nastavíte si inkaso napríklad za plyn alebo telefón a inkaso sa zrealizuje.
UniCredit máš účet zadarmo. Nemusíš nič spĺňať. Myslím, že je stále akcia, príspevok do Kauflandu na nakup
@mariannavav áno čiže ja mám len dds, a 5e im platiť nebudem...mam tam ucet vyše 10 rokov...od výšky...bola som spokojná ale toto ma zaskočilo 😀
365 je zadarmo a účet založí doma z obývačky.
@slovenka753 každý založí z obývačky...
Napr Mbank, unicredit