Účet s dvomi kartami

scarlett1410
14. jún 2015

Ahojte vedeli bz ste mi poradit v ktorej banke je najvzhodnejsi ucet ku ktoremu budu dve karty? chceme mat s priatelom spolocny..neviem kde sa to najviac oplati, kde su najnizsie poplatkz..majitel uctu moze byt asi aj jeden nemusime byt obaja..dakujem

svetluska82
14. jún 2015

@scarlett1410 my sme tak chvilku mali, pokial som nezistila, že majitel uctu je len jeden, druhy je disponent a moze disponenta kedykolvek zrusit. Druha karta mesacne vysla1 e, inak poplatky ako na beznom ucte.

koskaaa
14. jún 2015

mbank

siska53
14. jún 2015

@scarlett1410 aj tatra to ma... Mozes mat tomu v pohodz. aj dispozicne pravo..

lapalma
14. jún 2015

m bank - obaja sme majitelia :- a to som si myslela, že sa na Slovensku nedá

jeennyv
14. jún 2015

nasa znama ma tiez v tatrabanke a pochvaluje si, neviem ale ona nam o nom hovorila ako ucte pre manzelov ci nieco take podobne, pozri ich stranku alebo sa zajdi opytat do pobocky 🙂

bubinko1506
15. jún 2015

my tak mame v csob aj vo vub. ale csob neodporucam, hrozne sluzby. ak by sme tam nemali hypoteku, tak ten ucet v momente zrusime

stanislavao
15. jún 2015

v mbank ak sa karta nevyuziva aktivne, je poplatok 1 euro mesacne.

luciacv
15. jún 2015

Ale zisti si, ako v prípade smrti či iných nepredvídaných udalostí, ak nemáš iný účet, aby si nezostala bez peňazí. V prípade smrti banka účet blokne až do ukončenia dedičského, čo môže byť aj niekolko mesiacov.

deniskami
15. jún 2015

@luciacv Moja mama mi otvorila kvoli tomu,ze mam exekutora,ucet v Raiffeisen banke,je na jej meno a ja mam dizpozicne pravo,povedali nam,ze je to jedina banka,ktora nemrazi ucet v pripade smrti majitela uctu...A dokonca mam kartu ja aj mama a za karty sa nic neplati,plati sa len poplatok za vedenie uctu 4e mesacne,vybery a vklady v banke su zadarmo,vybery s bankomatu Tatrabanky tiez a jeden vyber s cudzieho bankomatu,zdarma su aj platby kartou.