Učet PayPal - rady

nela82
22. nov 2020

Ahojte,
kto mi poradí s týmto účtom?
Priznávam,vôbec tomu nerozumiem.Mám osobný účet v Slovenskej sporitelni.Za vedenie účtu neplatím nič,rada by som takto ostala a nadalej neplatila nič.Ako to je s týmto účtom PayPal?
Dakujem tým,kto mi to poriadne vyvsetlí.🙏

petamich
22. nov 2020

@nela82 paypal nie je ucet paypal je platforma, kde si mozete zaregistrovat platobnu kartu od sporitelne a platit cez paypal na internete, vyhodou je, ze obchodnik tym, ze to ide cez paypal nepozna udaje o vasej karte a znizuje sa tym moznost zneuzitia, pripadne si viete presunut nejake peniaze na paypal ucet a platite akoby z toho obnosu, opat obchodnik nema ziadne platobne udaje a ak nahodou je nejaky problem viete to reklamovat cez paypal

nela82
autor
22. nov 2020

@petamich čiže môžem kludne cez moju "banku" si to aktivovať?Lebo pozerám cez georga a nevidím žiadnu takú možnosť..

petamich
22. nov 2020

@nela82 nie s vasou bankou ako takou to nesuvisi, je to samostatna platforma a musite si zalozit profil/konto na paypale a zaregistrovat si tam kartu atd. konto si vytvorite cez tu stranku co vam sem vyssie niekto dal, otazka ale znie na co to potrebujete? chystate sa nakupovat ma internete? predstavte si to tak, ze ked niekte platite napr. alze tak tam mate moznost dobierka, prevod, karta, paypal je to len dalsia forma platby

simsalabim
22. nov 2020

@nela82 to nerobis cez georga... skus si nastudovat tu paypal stranku. Nejake info urcite najdes. Ja si to uz nepamatam, mam to vyse 10 rokov. Zaregistrujes si kartu, strhnu malu sumu, vo vypise z uctu bude kod, ktory zadas na paypal a overi sa tymto tvoja karta...sumu ti vratia. pri platbe uz potom fungujes cez mail a heslo.

nela82
autor
22. nov 2020

@petamich Dakujem za radu,už tomu chápem.

petamich
22. nov 2020

@nela82 za malicko 🙂

ellgiordani
30. aug 2022

Ahojte, poprosila by som vás o radu. Dotyčná osoba zo zahraničia mi má poslať peniaze na PayPal a vraví, že ja mám zaplatiť poplatok za prijatie platby, lenže neprišlo mi žiadne upozornenie, aby som zaplatila poplatok. Neviem ako funguje PayPal. Ďakujem za každé odpovede🙂

simsalabim
30. aug 2022

@ellgiordani nic neplat. To je nejaky podvod.

ellgiordani
30. aug 2022

@simsalabim Tiež si to myslím, pretože ako by som mohla ja platiť poplatok, keď on posiela platbu, takže poplatok platí on a nie ja