Ahojte,chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti s pôžičkou tmkredit. Je zvláštne že nemajú ani telefónny kontakt, ani sídlo spoločnosti a nikde nemôžem nájsť ani recenzie iba na ich stránke. Dokonca ak dám obchodný register tak ich nenájde. Nedá sa im ani mail poslať.
@nelca84 nehovorim ze je to malo ale ze ci niekto nema skusenosti lebo ak by okradali ludi preco nikde na nete nie je su recenzie ze su to podvodnici?
@zuzulienuska mozes byt prva ak od toho nedas ruky prec
@zuzulienuska No tak od toho by som velmi rychlo dala ruky prec. Zrejme sa pytas, lebo slusna institucia ti pozicku neda, co pre teba tiez ma byt ponaucenie, ze momentalne nie su v situacii, ze by si si mohla brat pozicku. A presne na takychto ludi poluju kadejake podvodne firmy, ktore pre istotu nemaju zverejnene ziadne udaje.
@zuzulienuska Podvod ako vyšitý. Vyskúšaj a daj vedieť. Ve'd už len z toho že nevieš nájsť kontakty, sídlo, ... Ti musí byť jasné, že to nebude OK.
@akiana prečo myslíte že nedáva napr taký Homecredit pôžičku? Keď píšete že mi pôžičku nedajú. Nemam exe ani nič len som chcela ísť mimo banku to bolo celé.
@zuzulienuska Pretoze v takom pripade by ste isli bezproblemovo do Homecreditu, a ani by ste neriesili firmy, ktore uz na prvy pohlad vyzeraju podozrivo.
@vulka samozrejme že skúšať nič nebudem inak by som sa tu nepýtala či niekto nemá skúsenosť. Zistila som že sa jedná o bitcoin.
@akiana ja som sa pýtala preto lebo som na rodičáku a vraj vedia požičiať peniaze aj tak. Homecredit vyskúša manžel poriešiť. Ďakujem
@zuzulienuska za prve, preco nechces ist cz banku... malo kto ti pozicia vyhodnejsie ako banka (z institucii)... A teda nie je ti podozrive, ked "niekto vie pozicat aj tak... aj ked si na rodicaku"? Preco to asi bude a preco ti ostatni nie su ochotni poziciavat, ked si na rodicaku?
@zuzulienuska a tieto zistenia nepovazujes za dostatocne?