Tesco kreditka Home credit

petka987
20. nov 2022

dobry vecer, prosim viete ci vybavim aj cez telefon znizenie limitu, alebo bude treba tam ist osobne? dakujem pekne ak by niekto vedel... zajtra tam skusim aj zavolat...

mikadooo
20. nov 2022

@petka987 ako to myslíš? Toho mesačného?

petka987
autor
20. nov 2022

@mikadooo celkovo co tam mam limit nastaveny, chcem ho znizit

mikadooo
20. nov 2022

@petka987 limit sa dá v aplikácii navýšiť, zníženie tam nevidím. Ešte sa tam hrabem...

petka987
autor
20. nov 2022

@mikadooo ja apku nemam, tak dakujem, ak by to tam bolo, budem rada, ked napises 🙂

mikadooo
20. nov 2022

@petka987 ahoj, nie je to tam. Ale v úverovej zmluve mám uvedený dohodnutý limit. To znamená, že znížiť sa bude dať len nejakým dodatkom k zmluve. Čiže budeš musieť určite niekam ísť a podpísať nový dodatok. Zavolaj si tam, povedia ti, či je to vôbec možné. Nikde som nenašla, že by to nebolo dovolené. Ale určite bude na to potrebný tvoj podpis niekde na pobočke 🤷.

nnnuuunnn
20. nov 2022

Baby, neviete či kreditku môžem zrušiť bez obmedzenia alebo nejakého poplatku/pokuty? Som s ňou spokojná, ale kvôli hypotéke budem musieť zrušiť.

petka987
autor
20. nov 2022

@nnnuuunnn ved aj ja kvoli hypoteke, chcem zrusit.. len mam tam este dost na splatenie, tak aspon znizit limit chcem..

petka987
autor
22. nov 2022

@mikadooo prosim ta, aku apku mas na tuto kartu? tam ti ukaze kolko si dlzna a podobne?

petka987
autor
22. nov 2022

@niekto2hy dakujem

mikadooo
22. nov 2022

@petka987 áno presne tak. Určite odporúčam, máš tam všetky info pekne pokope. Aj keď zaplatíš, tak tiež ti príde info, keď dostanú peniaze, atď. Je to fakt šikovné.

petka987
autor
22. nov 2022

@mikadooo a limit mi znizili cez telefon, potom mi mailom prisli dva papiere, tie som si vytlacila, podpisala a odoslala som im ich spat..
a neviem ci zle pozeram, ale nevidim v tej apke kolko som este dlzna .. ale asi logicky ten limit co mam minus tu sumu co mam aktualne na cerpanie ze? vypisy co chodia mailom mam zmazane..

niekto2hy
22. nov 2022

@petka987 Mozes este cez web Spravca financii https://www.spravcafinancii.sk/

mikadooo
22. nov 2022

@petka987 ak chceš vedieť presne koľko dlhuješ presne tento deň, tak áno. To je limit mínus koľko ešte môžeš minúť. Ak chceš využiť to bezúročné obdobie, ale nechceš platiť viac ako treba, tak to ti napíšem v decembri lebo teraz tam mám nulu 😄.

petka987
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz