dobry vecer, prosim viete ci vybavim aj cez telefon znizenie limitu, alebo bude treba tam ist osobne? dakujem pekne ak by niekto vedel... zajtra tam skusim aj zavolat...
@petka987 ahoj, nie je to tam. Ale v úverovej zmluve mám uvedený dohodnutý limit. To znamená, že znížiť sa bude dať len nejakým dodatkom k zmluve. Čiže budeš musieť určite niekam ísť a podpísať nový dodatok. Zavolaj si tam, povedia ti, či je to vôbec možné. Nikde som nenašla, že by to nebolo dovolené. Ale určite bude na to potrebný tvoj podpis niekde na pobočke 🤷.
Baby, neviete či kreditku môžem zrušiť bez obmedzenia alebo nejakého poplatku/pokuty? Som s ňou spokojná, ale kvôli hypotéke budem musieť zrušiť.
@mikadooo a limit mi znizili cez telefon, potom mi mailom prisli dva papiere, tie som si vytlacila, podpisala a odoslala som im ich spat..
a neviem ci zle pozeram, ale nevidim v tej apke kolko som este dlzna .. ale asi logicky ten limit co mam minus tu sumu co mam aktualne na cerpanie ze? vypisy co chodia mailom mam zmazane..
@petka987 Mozes este cez web Spravca financii https://www.spravcafinancii.sk/
@petka987 ako to myslíš? Toho mesačného?