Termínovaný vklad v J&T banke

jaroslav81
25. júl 2023

Zdravím, máte niekto zriadený termínovaný vklad v tejto banke? Ste spokojný?
Momentálne dávajú úrok 3,6% p.a. pri vklade na 1 rok.
Vklad je od 10 000€ a nemali by byť žiadne poplatky. Viem, že to nie je vzhľadom na infláciu boh vie čo, ale máte to aspoň garantované, nie ako pofiderné sporenia a investície od iných bánk. Lepšie než nechávať peniaze na bežnom účte bez úročenia. Rozmýšľam, že by som tam vložil vyššiu čiastku, ktorú nebudem potrebovať najbližšie 2 -3 roky. Rád by som ale počul, že tam niekto má takýto vklad a je spokojný.

nerko
25. júl 2023

@jaroslav81 ja tam mam vklad. Plati sa este dan zo zisku 19%. Vsetko o.k. Nikdy som problem nemala. Aktualne to bude najlepsi terminovany produkt na trhu.

oli18
25. júl 2023

Ja som dlhorocny klient tejto banky. Mam terminovany vklad. Hoci neprsi, aspon kvapka. Ale mam istotu, ze nepridem o vklad a nieco malo ziskam. Som takto spokojna.

jaroslav81
autor
25. júl 2023

@nerko
@oli18
Super, ďakujem za odpovede....je mi jasné, že sa platí 19% daň, v kalkulačke na ich stránke zobrazuje už čistý výnos po zdanení.
Aj vám už dobehol niekedy vklad do konca? Bez problémov sa peniaze dali vybrať aj so sľúbeným ziskom?

deti95060810
25. júl 2023

privat banka - pozri v tejto banke... osobná skúsenosť
myslím že momentálne je tam 5perc na 2 roky...
alebo ešte pozri finančná hitparáda.sk

jaroslav81
autor
25. júl 2023

@deti95060810 asi si to s niecim mylis...mam zaujem len o terminovane vklady, ziadne zmiesane produkty s investovanim do fondov a podobne.

obleckodogymu
25. júl 2023

Tiez akurát riešim tento terminak v J&T lebo to vidím presne tak ako ty píšeš 😊už čakám na zmluvu

nerko
25. júl 2023

@jaroslav81 ano bez problemov. Peniaze nabehli na ucet v den splatnosti.

vorkola
25. júl 2023

@jaroslav81 Prosim vas, kde je ta banka J&T ? Je aj trebars v Piestanoch ,v Trnave ,Hlohovec , Trencin ?alebo len v Bratislave? Dakujem za info

jaroslav81
autor
25. júl 2023

@vorkola pokiaľ viem, majú iba 3 pobočky, ale to si predsa pozrite na ich stránke, mňa sa to zbytočne budete pýtať.

tl999
13. dec 2023

@obleckodogymu ahoj! Ake más skusenosti zatial? 🙂 na kolko rokov mas viazany vklad?