Zdravím, máte niekto zriadený termínovaný vklad v tejto banke? Ste spokojný?
Momentálne dávajú úrok 3,6% p.a. pri vklade na 1 rok.
Vklad je od 10 000€ a nemali by byť žiadne poplatky. Viem, že to nie je vzhľadom na infláciu boh vie čo, ale máte to aspoň garantované, nie ako pofiderné sporenia a investície od iných bánk. Lepšie než nechávať peniaze na bežnom účte bez úročenia. Rozmýšľam, že by som tam vložil vyššiu čiastku, ktorú nebudem potrebovať najbližšie 2 -3 roky. Rád by som ale počul, že tam niekto má takýto vklad a je spokojný.
Ja som dlhorocny klient tejto banky. Mam terminovany vklad. Hoci neprsi, aspon kvapka. Ale mam istotu, ze nepridem o vklad a nieco malo ziskam. Som takto spokojna.
privat banka - pozri v tejto banke... osobná skúsenosť
myslím že momentálne je tam 5perc na 2 roky...
alebo ešte pozri finančná hitparáda.sk
@deti95060810 asi si to s niecim mylis...mam zaujem len o terminovane vklady, ziadne zmiesane produkty s investovanim do fondov a podobne.
Tiez akurát riešim tento terminak v J&T lebo to vidím presne tak ako ty píšeš 😊už čakám na zmluvu
@jaroslav81 ano bez problemov. Peniaze nabehli na ucet v den splatnosti.
@jaroslav81 Prosim vas, kde je ta banka J&T ? Je aj trebars v Piestanoch ,v Trnave ,Hlohovec , Trencin ?alebo len v Bratislave? Dakujem za info
@vorkola pokiaľ viem, majú iba 3 pobočky, ale to si predsa pozrite na ich stránke, mňa sa to zbytočne budete pýtať.
@obleckodogymu ahoj! Ake más skusenosti zatial? 🙂 na kolko rokov mas viazany vklad?
@jaroslav81 ja tam mam vklad. Plati sa este dan zo zisku 19%. Vsetko o.k. Nikdy som problem nemala. Aktualne to bude najlepsi terminovany produkt na trhu.