Ahojte, stretli ste sa prosím s tým, dnes som mala telefonát od SPP, s tým ze nám chcú ušetriť. Zoptimalizovali by nám platby aj od vodární aj od elektrární, zahrnuli by to pod SPP ale dodávatelia by zostali. Poplatok tuším 5eur mesačne, ale sľubovala ušetrenie platieb. Odmietli mi poslať na mail vseobecne informácie, len tlačila na súhlas s uzatvorením zmluvy na diaľku. Mate s tým skúsenosť prosím niekto, o čo presne ide? A ako to v.praxi funguje? Na záver len dodám, že sa urazila a skonštatovala, že teda keď nemáme záujem o ušetrené, nebude nás nútiť.
Alebo 6€? No, tak som sa tety spytal ze teda ako usetrim ked budem platit mesacne 2x viac za plyn. A ona ze mi budu chodit nejake letaky s tipmi ako usetrim...
@katkaseiner však totok. Ale to ze, nema co poslať vopred, to ma dorazilo uplne...
@emily_666 presne za to je to odzub... taketo tety posielam do teplych krajín a skladam telefon
Rovnaký telefonát sme mali aj u nás doma. Len teda bol problém zachytiť sumu mesačného poplatku, dudrala si ju telefonistka popor nos.
A skončilo to rovnako, telefonujúca sa urazila, že keď to nechceme aktivovať, tak teda neušetríme. Evidentne to urazenie majú v call skripte na konci v prípade odmietnutia. Možno to na niekoho zaberá a predsa len si to potom aktivuje? 🤔😅
@alenocka0802 normálne sa som zasmiala teraz, ze urazenie sa je súčasťou call skriptu 🤣🤣. Smutné od takej spoločnosti ako je SPP, to som teda nečakala.
@emily_666. Závisí od nas do akej miery sa necháme manipulovať.....je to samozrejme aj bežné oslovenie zákazníka....marketing...ale človek si musí zrátať sám ci sa mu to oplatí zmeniť nejakú zmluvu
@pieksamaki tu jen problém v.tom, ze neviem presne s čím som mala súhlasiť. Odmietli mi dat nejake konkrétne parametre na mail.
@emily_666 no sak to.....mne to príde ze niekto si urobí s.r.o. a vypýta za to %....ale keď príde k servisu.. napr...také ako elektromer...a pod.....tak nech to zgrupia pod štátom uznaneho jedného dodávateľa....ale takýto outsourcing...ktorý je nejasný bežnému človeku je nefer
áno, akurát mužovi volali, že či chce ušetriť a až na konci z pani potichu vyliezlo, že to bude 5€/mesacne navyše za to, že mu budú posielať tipy a triky na email ako ušetriť 😁 nonsens
Aj mne volali pred pár dňami,pani ma dlho presviedčala a na koniec tiež sa urazila lebo som s tým nesúhlasila.
neznasam takychto odrbavačov 🤦