Tatra banka - študentský účet

prosteclovek
23. nov 2023

Ahojte. Mám vytvorený študentský účet na Tatra banke a chcem ho odstrániť. Automaticky som dostala 30€ ktoré som dala do novej banky.. (Nevyznám sa v Tatra banke a našla som lepšiu banku)
Dneska idem do pobočky za odstránenie účtu, vymažú ho bez poplatku???

simsalabim
23. nov 2023

@prosteclovek neporadim, ale uprimne, maloktora banka sa vyrovna Tatre 🤷‍♀️ Ved mas ten ucet zadarmo…

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
23. nov 2023

Nenašla si lepšiu banku. Máš účet zadarmo v najlepšej banke. Len si si proste založila účet, aby si dostala 30 eur. Takže dúfam, že ich budeš musieť vrátiť ak ho obratom ideš rušiť.

gab1sol
23. nov 2023

@prosteclovek len tak pre zaujímavosť “nevyznám sa v Tatra banke a našla som lepšiu banku” - v tej druhej sa už vyznáš? Alebo išlo len o to získať 30e? Akože zrušiť účet sa dá, nie na počkanie (uzavrie sa, ale ostane neukončený cca 2 týždne, keby náhodou mali zbehnúť nejaké čakajúce platby), “poplatok” záleží od toho, ako je zmluva postavená, napr. tých 30e bude treba asi vrátiť.

vava_1994
23. nov 2023

Kamarát presne si presne pre toto zakladal ucet aby získal 30€ cez môj link kde som za neho taktiež dostala..išiel ho zrušiť a vrátil 30€…načo ti toto bolo dobre😆

maranco
23. nov 2023

@prosteclovek pri zakladaní nového účtu si mohla požiadať o presuň starého účtu a tak by si si ušetrila cestu do TB. Nová banka by účet v TB zrušila.

Podobne ako keď prenášaš telefónne číslo, ideš len k novému operátorovi a so starým si to vybavia medzi sebou nechodíš na obe miesta.

prosteclovek
autor
23. nov 2023

@vava_1994 30€ tam stále mám. A nevyznám sa do tej aplikácie absolútne. Neviem si tam dat peniaze, ani ako platiť, nič. A zároveň je tam všetko v angličtine. Dneska som tam volala ohľadom zrušenia a nie je v tom problém