Ahojte. Mám vytvorený študentský účet na Tatra banke a chcem ho odstrániť. Automaticky som dostala 30€ ktoré som dala do novej banky.. (Nevyznám sa v Tatra banke a našla som lepšiu banku)
Dneska idem do pobočky za odstránenie účtu, vymažú ho bez poplatku???
Nenašla si lepšiu banku. Máš účet zadarmo v najlepšej banke. Len si si proste založila účet, aby si dostala 30 eur. Takže dúfam, že ich budeš musieť vrátiť ak ho obratom ideš rušiť.
@prosteclovek len tak pre zaujímavosť “nevyznám sa v Tatra banke a našla som lepšiu banku” - v tej druhej sa už vyznáš? Alebo išlo len o to získať 30e? Akože zrušiť účet sa dá, nie na počkanie (uzavrie sa, ale ostane neukončený cca 2 týždne, keby náhodou mali zbehnúť nejaké čakajúce platby), “poplatok” záleží od toho, ako je zmluva postavená, napr. tých 30e bude treba asi vrátiť.
Kamarát presne si presne pre toto zakladal ucet aby získal 30€ cez môj link kde som za neho taktiež dostala..išiel ho zrušiť a vrátil 30€…načo ti toto bolo dobre😆
@prosteclovek pri zakladaní nového účtu si mohla požiadať o presuň starého účtu a tak by si si ušetrila cestu do TB. Nová banka by účet v TB zrušila.
Podobne ako keď prenášaš telefónne číslo, ideš len k novému operátorovi a so starým si to vybavia medzi sebou nechodíš na obe miesta.
@vava_1994 30€ tam stále mám. A nevyznám sa do tej aplikácie absolútne. Neviem si tam dat peniaze, ani ako platiť, nič. A zároveň je tam všetko v angličtine. Dneska som tam volala ohľadom zrušenia a nie je v tom problém
@prosteclovek neporadim, ale uprimne, maloktora banka sa vyrovna Tatre 🤷♀️ Ved mas ten ucet zadarmo…