Ahojte, zvažujem založenie účtu v TB.. zaujímalo by ma aké sú tam poplatky. Našla som nejaký cenník ale nie som si istá či tomu naozaj rozumiem. To za každý výber z tb bankomatu je 1€? Za každú platbu kartou sťahujú 0,20€ za každý prevod peňazí ďalšie drobné?
Prosím napíšte mi čo s tým máte osobnú skúsenosť.
Na TB sa mi páčia rýchle platby do pár sekúnd (raiff, slsp).
Mám v pláne rušiť slsp, nakoľko mi od nich prišla druhá karta pokazená (nedá sa s ňou vyberať z bankomatu atď) za ďalšiu si mám platiť ďalších 10€ aj napriek tomu že je to ďalšia reklamácia a nik mi nevie garantovať že zas nepríde poškodená. Ďakujem
Ja mám raiffku už roky.Ak si človek,čo si nepotrpí na hotovosť v peňaženke,tak je ideál. Jeden výber z raiffkoveho alebo Tatra bankového automatu mesačne je zadarmo.Inak každý výber 3€.Ja hotovosť nemávam.IB úplne super,všetko,vždy vybavujem cez IB.Jedno,čo je také,že 🙄....keď chces dať extra splátku úveru tak musíš ísť priamo do pobočky.Neda sa to cez IB.Ja som spokojná.Vedenie uctu- poplatok nesledujem
Pri otvoreni uctu v TB cez MA je ucet na rok zadarmo. Pri presune uctu z inej banky dalsi rok zadarmo. Vybery z TB bankomatov zadarmo + 1 vyber z cudzieho bankomatu raz do mesiaca zadarmo. Ak este nieco potrebujes vediet, pytaj sa.
to co popisujes su individualne sadzobnikove polozky, ktore platis ak nemas balik sluzieb, v pripade, ze mas vacsina veci je v nom zahrnutych, zakladny poplatok je 7€ mesacne a mas v nom napr. automatizovane platby, platby kartou, prevody cez IB/EB, vybery z ATM TB a jeden vyber z ineho....
ja som klient TB roky, aktualne ale uvazujem, ze prejdem inam, vymyslaju inovacie, ktore su mi na dve veci a poplatok bude o chvilu asi 10€ mesacne bez realnej moznosti si ho znizit nejakym programom odmenovania pokial nemas 20 dalsich produktov a nesporis/neinvestujes mesacne majland, ano instantne platby su super aj nejake dalsie veci ale ci mi to stoji za 84€ rocne (odkedy som na rodicovskej a zrusila som kreditku, do fondov neinvestujem, poistenie mame rodinne cez manzela plny poplatok)
@monimat95 Ja som prave na odchode z tatra banky. Nepaci sa mi, ze ja ako dlhorocny klient nemam ziadne ulavy. Investovala som do ich podielovych fondov, ktore som zrusila a peniaze previedla inam. Pracovnik v banke mal este aj ustipacne poznamky na to, ked som mu povedala, ze existuju aj vynosnejsie fondy na trhu. Uz len svojim postojom ma pomaly a isto presvedcil, aby som im 84€ rocne nenechavala.
Presne, aj my odchadzame z TB. Sme dlhorocni klienti a nic ine nerobia, len zvysuju mesacny poplatok za balik. 7e mesacne je nonsens. My nepotrebujeme ziadne ich hypo a ine "produkty". Normalny klient si nema ako znizit mesacny poplatok. A to sme v tej banke boli vyse 20r. Uplne bez mesacneho poplatku je aktualne Fio banka.
@arabellka1 a teda si ostala a naozaj mas ucet zadara? Ja tiez zvazujem odchod, akurat tam mam ale aj hypo, cize by som musela riesit niekde refinanc.
Ale stvu ma aj s poplatkami, neustale posielaju nove sadzobniky, a navysuju poplatky.
Ja mám už 3 roky raiffku a mesačný poplatok mám len 2.75€...pri dodržaní jednej podmienky a to, že mesačný príjem je 400€ minimálne...som tam 3 roky a som spokojná...ostatné neriešim, keďže z bankomatu nevyberám, platim všade kartou
@petamich aha takže ak mi tam príde nejaký príjem, a budem mať balík služieb za ktorý si zaplatím mesačne cca 7€ tak to mám bez ďalších poplatkov? Žiadne peniaze navyše za výber z bankomatu alebo presúvanie peňazí medzi účtami cez IB?
Ja mám Slsp ale ako vravím mesačne je to 6€ a nefunguje mi karta. Odkedy majú nové mám už druhú a zas sa neviem dostať do bankomatu. Zhodou okolností som si tam minule preposlala 200€ reku ich teda vyberiem v banke potrebovala som ich súrne. A ďalší kiks. Nepripisali mi ich. Pracovníčky mi nevedeli pomôcť nijak proste peniaze boli preposlane ale pripísané na účte nie. Prešlo to až o pár hodín kedy už elektro bolo zavreté a elektrikár u nás nebol takže robota na dome sa zastavila 🤷🏻♀️
Ja tiež zvažujem odchod kvôli mesačnému poplatku. Ja som prešla zo Zuna, mala som účet zdarma, potom som spĺňala podmienky,tak za 3,50€ tuším. No ale teraz 7€ mi už príde dosť. A ako vyššie píšu dievčatá, nie je reálne pre bežného človeka si poplatok znížiť. Jediné čo ma tam zatiaľ drží,je moja lenivosť vybaviť nový účet,zrušenie tohto a riešiť všade zmenu účtu 😒 inak som s aplikáciou spokojná, platby sú rýchle, výbery z bankomatu bez poplatku
Ja som dlhorocny klient TB, vedenie uctu mam zadarmo, som maximalne spokojna.
Ale.
Je pravda, ze po prve absolutne nepouzivam hotovost, vsetko platim kartou, a po druhe, ze mam v TB hypoteku, dds, cestovne poistenie, dostatocny prijem co ni chodi kazdy mesiac atd. Takze splnam tie ich kriteria na vsetko.
Mas tam balik a v nom zahrnute nejake platby a vybery