Tatra banka - problém s kartou

14. nov 2024

Baby prosím info, keď mám problém s platobnou kartou môžem ísť na pobočku len tak bez “objednávania stretnutia” ktorý majú na stránke napísaný? A ďalšia otázka, viem že spoplatňovalo sa všetko čo sa mohlo, keď prídem s problémom budem niečo platiť?

maranco
14. nov 2024

Ako sa prejavuje problém s platobnou kartou?

autor
14. nov 2024

@maranco vždy pri platení akoby nebralo cip-platím na 2-3 razy kým platba prejde a začína mi to byt nepríjemne

kvetinka103
14. nov 2024

do banky som sa v zivote neobjednavala 😄 platobne karty davaju na pockanie, takze podla mna dostanes novu ..no neviem ci sa nieco plati

maranco
14. nov 2024

A bankomat bezkontaktne ti funguje na prvý krát?
Robí to len bezkontaktne alebo aj keď zasunieš kartu?

vierka82
14. nov 2024

Keď je problém s kartou tak ti dajú na počkanie druhu a neplatí sa nič.tiez mám tatru a menila som kartu kôli tomu že mi nefungovalo bezkontaktné platenie

autor
14. nov 2024

@maranco mám vypnuté bezkontaktne, čiže vždy musim vložiť
@vierka82 idem tam dúfam je vybavím :D

aalt
14. nov 2024

Skus si precistit kontakty. Niecim kovovym po nich posuchaj. Samozrejme "primerane" aby si ich neznicila. Lyzickou, alebo jemnym smirglom. Robi to aj v bankomate?

zic
14. nov 2024

Inac ti odporucam do buducna:
1, aktivovat bezkontaktne platby
2, nahodit kartu do telefonu a/alebo hodiniek... je to bezpecnejsie a ajpraktickejsie
=> je dobre si na to zvyknut, banky aj tak pomaly fyzicke karty rusia (alebo spoplatnuju)...

niekto2hy
14. nov 2024

@aalt Staci obycajna guma na gumovanie.

aalt
14. nov 2024

@niekto2hy niekedy ano, ale nie vzdy. Idealne kontox alebo podobny "cistic" na kontakty ale to ma doma malokto. Lyzicku ma kazdy.

niekto2hy
14. nov 2024

@aalt S lyzickou by som to neriskoval.