Dobry deň, prosím kto ma tatra banku a spotrebný úver? Potrebovala by som vedieť kde nájdem možnosť extra splátok, chcela by som to totiž vyplácať oveľa rýchlejšie ale neviem to nájsť ani podľa ich navigácie na internete. Ďakujem
@janai1 ale ja to tam nemám mam tam len tu možnosť splátkový kalendár a zmeniť deň splátky
Tak kukni co mas v zmluve...vobec totiz nemusis mat moznost extra splatky.
Klikneš splátkový kalendár zdá sa mi, tiež som na tým maturovala. Skus
Ty máš úver bez možnosti extra splátky.
prosim ta ak sa mozem spytat to co mas za uver, kde pri sadzbe vyse 10% splacas 12.50€, 8 rokov? 😵💫
ja to mam tam, kde @janai1 cize ak ty to tam nemas, skus zavolat na call centrum, zrejme nemas spristupnenu tuto moznost alebo nemas uver, ktory je mozne splacat aj cez extra splatky
A dá sa mi to teda aspoň cez mimoriadnu splátku? Ta funguje ako? Je jednorazova alebo viem aj viac krát?
To si musíš zistiť v banke, zavolaj na dialóg a oni ti povedia
prosim ta ak mas akukolvek moznost ten uver splatit, tak to splat cim skor, takato suma na 8 rokov, sadzba vysoka - este aj poistenie si si dala, to uz vobec nerozumiem preco, pri splatke 12.50€, ktoru verim, ze budes vediet zaplatit aj ked napr. budes PN 🥴
@cukorfalat chcela som napísať 8€ úrok, nie 12.. hej, presne sa mi to nechcelo prepočítavať.
Ak tam nemáš možnosť extra splatky, tak vieš dať kedykoľvek mimoriadnu splátku v ľubovoľnej výške. Ale ak si brala úver,keď bola 1 splátka odpustenia,tak vieš dať mimoriadnu až po 24 mesiacoch, alebo v prípade ak skôr,tak vrátiš prvú splátku. Zavolaj na dialóg *1100 , možno by to šlo aj telefonicky. Prípadne v aplikácii máš zmluvu a tam si vieš pozrieť možnosti.
A pri mimoriadnej splátke si daj skrátiť dobu.
Prečítajte si zmluvu.. aby ste ešte nedostali pokutu za predčasné splatenie či extra splátky mimo zmluvy 🙂
Otvoríš si detail toho úveru a hneď prvá obrovska ikona Extra splátka