Tablet z Československej obchodnej banky

lenka1311
7. jún 2013

Chcela by som sa informovať, či ste si niekto zakladal účet v ČSOB a získlali ste tablet alebo smartfon. Ak áno, či ste dostali blokáciu na tablet 300 € a na smartfon 150 € na dobu dva roky - čiže že musíte mať každý mesiac na účte zostatok 300 € alebo 150 € na dva roky. ďakujem

sisaha
7. jún 2013

@lenka1311 tych 300 eur tam mas blokovanych pocas dvoch rokov, cize v zostatku ich vidis, ale nemozes s nimi disponovat. Ak nedodrzis podmienky vyuzivania uctu, tak o peniaze prides..

sissy27
7. jún 2013

@lenka1311 čo tak zavolať na infolinku ČSOB a informovať sa priamo tam?
ale zdravý sedliacky rozum mi hovorí - za vedenie toho účtu platíš 5€ mesačne, čo je 60€ ročne, 120€ za dva roky zaplatíš len za vedenie účtu (a určite ešte ďalšie poplatky za pohyby nad rámec balíku, za vedenie karty a podobne), plus si buď ponecháš svoj pôvodný účet, kde tiež pravdepodobne platíš nejaký mesačný poplatok, alebo ho zrušíš opäť za poplatok... smartfón kúpiš za koľko v obchode?? bez viazanosti a podmienok... nehovoriac o tom, akú hodnotu bude mať ten smartfón po 2 rokoch...

dada1212
7. jún 2013

@sissy27 zase tu bude o pár mesiacov plno diskusií, kde budú ľudia žiadať o radu a sťažovať sa.
ako blbosť ľudí nemá hraníc a keby išlo aspoň o niečo užitočné, ale pokým nemám na tablet alebo smartfon, dá sa žiť aj bez neho.
ľudia si ani neprečítajú podmienky a ked si aj prečítajú, ja by som do toho nešla, napríklad treba aby prišla každý mesiac na účet určitá suma a čo ak sa firma kde pracujem dostane do platobnej neschopnosti alebo prídem o prácu, ak podnikám, nevyplatia mi faktúru a tie peniaze tam jednoducho neprídu.
prídem o sumu za ktorú by som mala tri tablety alebo smartfony a nebudem mať si začo kúpiť jesť.
2 roky sú dlhá doba, stať sa môže fakt všeličo.

sissy27
7. jún 2013

@dada1212 presne tak, dnes sa dá tablet alebo smartfón kúpiť ozaj za pár € aj nový v obchode... ak niekto potrebuje výkonnejší a drahší na biznis, tak si ho vie aj zaplatiť... a na hranie alebo na to, aby som mohla povedať "mám ho" ozaj stačí niečo lacnejšie, dostupné... ale ako píšeš, všetko má svoje medze, len ľudská blbosť je nekonečná 😀