Ahojte, mam taku kuriozitu, cakala som na dve platby, prisli na sekundu naraz aj 2 sms notifikacie ale akoby vo vymenenom poradi, ta prva uz ukazovala zostatok po scitani druhej. To by bolo jedno, ale prihlasila som sa na ucet a tie peniaze tam vobec nie su.
Stretli ste sa s tym uz, mam ist do banky? Su to peniaze z jedneho statneho programu, ani neviem, kde by som mala volat, ak to nebude OK. Je mozne ze na ucte ich uvidim neskor? V zivote ss mi toto nestalo. Dakujem za rady.
@missviolet skus sa prihlasit este raz. Tiez mi niekedy na IB neukaze hned pripisanu platbu, pricom notifikacia mi pipne.
Skús chvíľu počkať, aj mne sa už stalo, že sms prišla a v internetbankingu som mala pripísanú až po nejakej chvíli.
@missviolet aj mne sa to párkrát stalo, že počas nejakej bankovej zúčtovacej doby peniaze akoby niekde viseli, videla som ich odpísané z účtu na sms, ale vo výpise v IB to ešte vidno nebolo. Nepanikárila by som, ale pozrela sa do výpisu neskôr.
@veronikaszabova velmi pekne, dakujem, mne sa to este nestalo, tak som nevedela, ci je to ok 🙂
@0silvia0 dakujem, je tak ako vravis, uz su tam 🙂
Máš unicredit však? 😂
@missviolet pozdravy a božteky z uliceee
@missviolet zavolaj do banky...ja v Tatra B. viem všetko vybaviť cez tel., majú overenie hlasom, nepotrebujú môj občiansky