Sú peniaze na účte???

missviolet
11. feb 2020

Ahojte, mam taku kuriozitu, cakala som na dve platby, prisli na sekundu naraz aj 2 sms notifikacie ale akoby vo vymenenom poradi, ta prva uz ukazovala zostatok po scitani druhej. To by bolo jedno, ale prihlasila som sa na ucet a tie peniaze tam vobec nie su.
Stretli ste sa s tym uz, mam ist do banky? Su to peniaze z jedneho statneho programu, ani neviem, kde by som mala volat, ak to nebude OK. Je mozne ze na ucte ich uvidim neskor? V zivote ss mi toto nestalo. Dakujem za rady.

sashka22
11. feb 2020

@missviolet zavolaj do banky...ja v Tatra B. viem všetko vybaviť cez tel., majú overenie hlasom, nepotrebujú môj občiansky

veronikaszabova
11. feb 2020

@missviolet skus sa prihlasit este raz. Tiez mi niekedy na IB neukaze hned pripisanu platbu, pricom notifikacia mi pipne.

heln
11. feb 2020

Skús chvíľu počkať, aj mne sa už stalo, že sms prišla a v internetbankingu som mala pripísanú až po nejakej chvíli.

0silvia0
11. feb 2020

@missviolet aj mne sa to párkrát stalo, že počas nejakej bankovej zúčtovacej doby peniaze akoby niekde viseli, videla som ich odpísané z účtu na sms, ale vo výpise v IB to ešte vidno nebolo. Nepanikárila by som, ale pozrela sa do výpisu neskôr.

missviolet
autor
11. feb 2020

@veronikaszabova velmi pekne, dakujem, mne sa to este nestalo, tak som nevedela, ci je to ok 🙂

missviolet
autor
11. feb 2020

@0silvia0 dakujem, je tak ako vravis, uz su tam 🙂

keyneska
11. feb 2020

Máš unicredit však? 😂

brumikbobokako76
13. feb 2020

@missviolet pozdravy a božteky z uliceee