Študentský účet v Tatra banke

10. jún 2024

Dcéra si chcela online otvoriť študentský účet v TB a nepodarilo sa to opakovane dokončiť. Stále vyhadzuje chybu. Neviete, kde môže byť problém? Nemáte niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem

janai1
10. jún 2024

akú chybu ?

beasy
10. jún 2024

No zaleži od toho kolko ma rokov, ak ma menej ako 18 rokov myslim že je nutne aby ho otvarala spolu so zakonnym zastupcom, mala som študentsky este par rokov nazad a prave v TB, ale vytvarala som ho na pobočke lebo vtedy bolo ešte nutne doložiť potvrdenie o dennom študiu zo školy. Každopadne ak to niekolky raz nejde treba zvážiť osobnu navštevu.

autor
10. jún 2024

@beasy Má 15r. Ale nikde nepíše, že je nutná návšteva pobočky. Píše, že sa to dá online. Pokiaľ viem, študentský účet je nezávislý od účtu rodiča. Aj detský synovi sme otvárali online, ale je to vlastne akoby podúčet rodičovského.
Muž má účet v TB, asi fakt bude treba ísť do pobočky.
Prekvapuje ma to.

autor
10. jún 2024

@janai1 píše errore a nejaké čísla.

thirstymonk
10. jún 2024

Hej, to viaceri pisali na FB na tatrabanke reklame, že im to nejde, zrejme chyba na ich strane... Každopádne tatrabanka je asi najblbšia banka na svete, takže by som šiel skôr do inej... ale to je môj názor.

autor
10. jún 2024

@thirstymonk my s nou mame dobre skusenosti, vedenie uctu zadarmo, muz je dlhorocny klient. Problem nastal az teraz a to som myslela, ze za 10 minut bude mat dcera ucet...